ČISTIJE, IPAK MOŽE: Više od 10 radnika svakog dana pomoću vozila s dizalicom i 3i kamiona, prevezo otpad do deponije

10:49

03.10.2023

Podeli vest:

Facebook/ JKP Higijena

Oktobarska akcija sakupljanja i odnošenja kabastog otpada ispred domaćinstava u Pančevu, Starčevu i Dolovu počela je i trajaće do 27. oktobra. Stanovnici će moći da iznesu stari nameštaj, ambalažu, baštenski i sav drugi otpad, izuzev građevinskog šuta. Radne jedinice „Čistači“ i „Iznošenje otpada“ odvoziće otpad prema rasporedu koji je objavljen na Fejsbuk stranici i sajtu preduzeća.

Prolećno i jesenje čišćenje komponenata otpada koje ne smeju dospeti u kontejnere sprovodi se približno dvadeset godina da bi se sprečile divlje deponije. Skoro deset radnika bude na ulicama svakog dana da bi, pomoću vozila s dizalicom – malim i velikim grajferom – i tri kamiona, prevezli otpad do deponije.

Od ponedeljka do četvrtka, od 7 do 15 sati, prelaze se ulice u okviru rasporeda, a petkom se obilazi isti teren da bi se utvrdilo da li ima ostataka, kao i po pozivu stanovništva. Poslednjeg petka, 27. oktobra, biće pregledane sve ulice, čišćene od početka akcije.
Akcija je isplanirana tako da dovoljno radnika bude angažovano i na redovnim poslovima, te neće biti zastajanja u svakodnevnom radu – čišćenju javnih površina i pražnjenju kontejnera.

Ovim povodom, radnike na terenu obišlo je rukovodstvo preduzeća.
Nadamo se uspešnoj akciji i molimo sugrađane da se pridržavaju istaknutog rasporeda.
Građani će od 2. do 27. oktobra, od 7 do 15 sati, moći da se obrate radi pitanja/obaveštenja na telefone: 013/327-000 i 310-203.
Čistije, ipak može.

 

OKTOBAR MESEC ČISTOĆE: Jesenja akcija odnošenja kabastog otpada od 2. do 27. oktobra, pogledajte kompletan raspored

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.