DŽUDISTI TAMIŠA SE VRAĆAJU IZ NEMAČKE SA TRI MEDALJE Pančevci u Frankfurtu osvojili zlatno i dva srebrna odličja na Adler kupu! FOTO

14:07

30.10.2023

Podeli vest:

Privatna arhiva

U Frankfurtu je proteklog vikenda održan 7. međunarodni „Adler kup”na kojem je učestvovalo oko 1600 takmičara iz 300 klubova iz 30 država. Džudisti Tamiša u ovako jakoj konkurenciji osvojili su jednu zlatnu i dve srebrne medalje.

Na pobedničko postolje popeo se Petar Novaković koji je u efektnim borbama savladao sve svoje protivnike i sasvim zasluženo se vraća kući sa zlatnom medaljom. Srebrna odličja osvojili su njegova sestra Natalija Novaković i Ilija Bogdanović.

Privatna arhiva

Petim mestom morala je da se zadovolji Milena Sekulović koja je izgubila u prvom kolu, nakon toga u repasažu ostvarila je tri pobede i u borbi za bronzanu medalju poražena je od džudistkinje iz Holandije.

Privatna arhiva

Ekipa Tamiša koju predvodi trener Dušan Pavić ostala je nakon turnira još tri dana u Frankfurtu gde će u kampu trenirati sa vršnjacima što će im sigurno mnogo značiti za sticanje novog iskustva.

(Pančevac/G.J.)

DŽUDISTI TAMIŠA OSVOJILI 5 MEDALJA NA PRVENSTVU SRBIJE Pančevci se iz Beograda vratili sa dva zlata, srebrom i dve bronze! FOTO

DŽUDISTI TAMIŠA DOMINIRALI U SLOVENIJI: Sa osvojenih 20 medalja Pančevci bili najuspešniji klub na turniru

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.