ISTRAGA PROTIV TROJICE PANČEVACA: Sugrađaninu pištoljem pretili da će ga ubiti

20:23

18.11.2023

Podeli vest:

Pančevac

Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog M.D. (rođen 1996. godine) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i municije, neovlašćeno držanje opojnih droga i ugrožavanje sigurnosti kao saizvršilac, a protiv osumnjičenih M.D. (rođen 1996. godine) i M.M. (rođen 2002. godine), obojica iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti kao saizvršioci.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su dana 16.11.2023. godine u 18.15 časova u Pančevu, u prolazu kod zgrade „Dunav osiguranja“ u ul. Masarikova bb ugrozili sigurnost oštećenog L.V. (rođen 2003. godine) iz Pančeva pretnjom da će napasti na njegov život, a osumnjičeni M.D. se tereti i da je neovlašćeno nosio pištolj sa pripadajućim okvirom sa sedam metaka, od iznajmljene sobe hotela „Kutko“ u ul. Masarikova br. 3 do zgrade „Dunav osiguranja“, te da je u istoj sobi neovlašćeno držao još šest metaka i 0,71 gram neto mase opojne droge marihuane za sopstvenu upotrebu.

Nakon saslušanja osumnjičenih u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koji su po nalogu ovog tužilaštva zadržani u trajanju do 48 časova, tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Pančevu da se protiv osumnjičenih odredi pritvor u trajanju do 30 dana i to protiv sve trojice zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke, a protiv M.D., kojem se stavlja na teret da je izvršio tri krivična dela, i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, navodi se u saopštenju VJT u Pančevu.

VJT U PANČEVU: Istraga protiv Pančevca zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga

(Pančevac/VJT u Pančevu)

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.