SRBIJA JE ZEMLJA VINA I HRANE Zatvoren sajam vina u Beogradu i dodeljene nagrade Food vision programa! Pogledajte kako je izgledalo! FOTO

13:00

20.11.2023

Podeli vest:

Drugi međunarodni sajam vina „Vinska vizija Otvorenog Balkana“ u Beogradu, pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije, završen je večeras, saopštila je Vlada Srbije.

Milan Šupica

Festival je zatvoren dodelom nagrada programa „Food Vision“, gde je u kategoriji „najbolji mladi kuvar“ prvo mesto osvojila Milica Petrušić, dok je u kategoriji „najbilji restoran“ prvo mesto dodeljeno restoranu „GIG“.

Milan Šupica

Nagrade Food Vision festivala najboljim kuvarima uručila je ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković.

Milan Šupica

Ona je poručila mladim kuvarima da ne odustanu od svojih snova, jer je Srbija zemlja vina i hrane.

Milan Šupica

Visoka poslovna škola Leskovac odnela je pobedu u kategoriji „najbolji tim mladih kuvara“, dok je u kategoriji „najbolji kuvar Chef Food Vision by Open Balkan“ pobednik bio Mladen Pršić.

Milan Šupica

Specijalne nagrade dobio je restoran „Koncept“ iz Severne Makedonije za predstavljanje nacionalne gastronomije, kao i „Food Lab Atelje“ iz Albanije za gastronomsku viziju Otvorenog Balkana.

sajam vina

Milan Šupica

Program „Food Vision festival“ uključio je takmičarski program profesionalnih kuvara i revijalnu izložbenu postavku zemalja učesnica i izložbenu postavku komercijalnih izlagača, sa akcentom na industriju hrane, profesionalnu opremu i usluge u sektoru ugostiteljstva, navodi se u saopštenju.

Milan Šupica

(Pančevac/Danas)

PREDSEDNIK VUČIĆ SE OKUŠAO U KULINARSKIM VODAMA: Pripreme za doček velikog broja gostiju i sutrašnji vinski sajam VIDEO

OTVOREN MEĐUNARODNI SAJAM „GRAFIMA“ Tokom tri dana više od 70 izlagača iz Srbije i celog sveta FOTO

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.