PAS BOBI NIJE OBIČAN DŽEK RASEL Njegovi vlasnici otkrili da ne čuje, ali opcija da ga zamene nije postojala! FOTO

15:10

28.11.2023

Podeli vest:

printscreen/RTV Pančevo

Odlazak na posao svakog jutra mnogo je lepši i lakši kada imate vrenog paratioca. Pas Bobi je ranoranilac zajedno sa svojom gazdaricom i sam zna put do njenog radnog mesta. U Crvenom krstu je omiljen i sa svima se pozdravlja.

– On odmah vuče kada krenemo na posao, zna sam put i svi od kolega imaju pse, pa mu se raduju. Ja sam od uvek volela rasu Džek Rasel, mali je, a mi živimo u stanu, rekla je njegova vlasnica Ivana Orlov Gajan.

Nije ovo obična priča o malom džek Raselu Bobiju, još na rođenju bio je drugačiji od ostalih.

– Odmah sam primetila da nešto nije u redu jer kad sam pljesnula rukama on se nije okretao. Mi smo smo ga testirali u Beogradu i tamo je potvrđeno da ne čuje. Nama je u početku bilo problematično da li ćemo smeti da ga pustimo sa povodca i ne možemo da ga dozovemo, ali on ima ogrlicu koja vibrira i zna da treba da nas traži, objašnjava vlasnica.

Postojala je mogućnost da Bobi bude zamenjen zbog svog nedostatka, ali to nije opcija kada je porodica Gajin u pitanju. Ljubav prema Bobiju je ogromna ili bolje reći uzajamna, on ih svojom veselom narvi svakog dana uveseljava.

(Pančevac/RTV Pančevo)

AKCIJA PANČEVCA I UDRUŽENJA LJUBIMCI: Ne kupuj – udomi Mačiće i dve jazavičarkice

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.