DINAMO NASTUPIO HRABRO ALI NEDOVOLJNO ZA DALJI PLASMAN: Pančevački rukometaši se lavovski borili, ali Baja Mar ide dalje u EHF Kupu FOTO

Izabranici trenera Dragana Markovića sada se okreću obavezama u domaćem prvenstvu, a sledeće nedelje očekuje ih i derbi protiv novosadske Vojvodine.

09:20

03.12.2023

Podeli vest:

RK Dinamo
Instagram

U revanš meču trećeg kola EHF Kupa rukometaši Dinama pobedili su u Pančevu Baja Maru iz Rumunije sa 29-25, poluvreme 16-14. To nije bilo dovoljno da se plasiraju u dalji tok takmičenja, jer su pre nedelju dana izgubili u Rumuniji sa 10 golova razlike.

Imali su Pančevci priliku možda i da naprave iznenađenje, jer su u nekoliko navrata pravili prednost od 6 golova razlike, ali nisu imali snage za potpuni preokret, tako da Rumuni sasvim zasluženo nastavljaju takmičenje u ovom međunarodnom takmičenju. Kod Dinama najefikasniji sa 9 pogodaka bio je Trabelsi, dok je na golu bio raspoloženi Ćirović sa 10 odbrana.

Izabranici trenera Dragana Markovića sad se okreću potpuno obavezama u domaćem prvenstvu, a sledeće nedelje očekuje ih i derbi protiv novosadske Vojvodine.

(Pančevac/G.J.)

SRBIJA IMA NOVOG ŠAMPIONA Međedović je najbolji mladi teniser nove generacije!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.