MOMENTALNA SMRT I PRETEŠKE POVREDE Gotovi preliminarni rezulati obdukcije poginulog radnika Trajala (18)

12:51

18.01.2024

Podeli vest:

Društvene mreže

Smrt mladog Nikole Raškovića (18), radnika fabrike u Kruševcu, gde se 16. januara dogodila teška nesreća, bila je trenutna, pokazali su preliminarni rezultati obdukcije, saznaju „Novosti“ iz više izvora.

– Povrede su bile preteške, a smrt momentalna i u direktnoj uzročno – posledičnoj vezi sa eksplozijom u pogonu – navodi izvor „Novosti“.

Porodica nastradalog mladića priprema se za sahranu, koja će biti u rodnom Konjuhu.

Roditelji Vesna i Dejan Rašković su neutešni. Kako su posvedočili u svojoj prvoj ispovesti za medije, „Novostima“, teško je, ne znaju kako će dalje bez Nikole.

Stariji brat, Lazar je neutešan. I on je bio vredan, poput Nikole, radi na benziskoj pumpi, talentovan je sviranje i pevanje. Sve do 16.januara, kada se je fabrikom odjeknula strašna detonacija, u domu Raškovićevih čula se samo vesela pesma.

– Svako veče položila sam mu sobu, spremila večeru, kada je radio drugu smenu- posvedočila je za „Novosti“ baka Nikolina Rašković. – Ispričali bi se….Hteo je da radi u tom pogonu, jer je veća plata. Ne možemo sebi da dođemo, kao da se to ne dešava…

Kruševac se moli za brzo ozdravljenje troje povređenih radnika Dušan J.(26), Boris T.(38) i Marko M.(38), koji se leče na Odeljenju hirurgije kruševačke bolnice i radnice, mlade devojke Sare C.(20), hospitalizovane na VMA.

(Pančevac/Telegraf)

NE MOŽEMO DA VERUJEMO DA JE TO NAŠ NIKOLA

OGLASILA SE FABRIKA TRAJAL IZ KRUŠEVCA: Evo kako je došlo do tragedije u kojoj je poginuo radnik

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.