PANČEVCI NASTAVILI SERIJU POBEDA

FK Železničar ostvario treću uzastopnu pobedu trijumfom nad Novim Pazarom

21:39

18.05.2024

Podeli vest:

G. J.

Fudbaleri Železničara u pretposlednjem kolu plej-auta na svom terenu ostvarili su treću uzastopnu pobedu. Savladali su Novi Pazar sa 3:1 (1:1).

Domaći navijači još se nisu ni smestili na svoja mesta, a mreža se već zatresla. Igrao se 3. minut kada je posle centaršuta Đorđevića Stanković bio najviši u skoku i preciznim šutem glavom doveo je svoj tim u vođstvo. Kada se očekivao odlazak na odmor gosti su izjednačili. U 44. minutu posle duge akcije lopta dolazi do Petkovića koji iz drugog puta uspeva da savlada odličnog golmana Mijatovića.

Železničar – Novi PazarG. J.

U drugom poluvremenu oprezni su bili i jedni i drugi, ali ipak u 81. minutu posle centaršuta Grgića lopta pogađa u ruku odbrambenog igrača gostiju i sudija je odmah pokazao na belu tačku. Penal je sigurno izveo Romanić i Železničar je stigao do toliko željenog vođstva.

U 89. minutu posle brzog kontranapada Kahvić se oslobodio svojih čuvara, ušao je u šesnaesetrac i precino šutirao za konačnih Železničar-Novi Pazar 3:1.


Nakon ovog kola pančevačka ekipa je pobegla sa začelja tabele i sad se nalazi na mestu koje vodi u baraž . U poslenjem kolu Železničar igra u Ivanjici protiv Javora i biće mu dovoljan i bod da bi ostvario željeni cilj.

(Pančevac/G.J.)

ŽELEZNIČAR HRABRO DO KRAJA FK Novi Pazar stiže u Pančevo

ŽELEZNIČAR NASTAVIO POBEDNIČKI NIZ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.