KONSTRAKTA ODUŠEVILA PANČEVCE I ONI NJU

Ana Đurić Konstrakta održala je koncert za pamćenje u sali Kulturnog centra Pančevo, a nije štedela ni komplimente za naše sugrađane

08:30

01.06.2024

Podeli vest:

Pančevac

Jedno od najpoznatijih lica alternativne, ali i popularne regionalne muzičke scene Konstrakta sinoć je održala koncert u punoj sali Kulturnog centra u Pančevu sa svojim bendom Zemlja gruva.

Nakon numere ,,Novo, bolje“ s kojom je otvorila koncert, pozdravila je prisutne i pohvalila Pančevce kako su tačni i kako su došli na vreme za razliku od nje, te se izvinila na malom kašnjenu.

Ubrzo su usledili hitovi ,,Pačuli“, ,,Žvake“ i pesme koje je snimala dok je bila deo grupe Zemlje gruva.

 

Posle svake pesme imala je interakciju sa publikom, te ih je pored pesme zabavljala i duhovitim opaskama.

Posebno zanimljive numere su bile pesme koje su napravljene uz pomoć AI aplikacije, a njihova značenja je na šarmantan način objašnjavala.

Najglasnija publika bili su mališani koji su sedeli u prvim redovima i bez prestanka pevali sa Konstraktom u glas. U jednom trenutku je istakla kako je ponosna što i mlađe generacije znaju pesme Zemlje gruva.

Svaki njen koncert karakterističan je po tome što postoji deo kada prima i otvara poklone, a to ni ovog puta nije izostalo. Puno pisama, crteža i plakata dobila je Konstrakta od pančevačke publike, na šta je rekla kako će morati da otvori onlajn izložbu.

 

Kao što se i očekivalo, susret sa pančevačkom publikom završila je pesmom ,,In corpore sano“na opšte oduševljenje prisutnih, ali je ipak na poziv publike izašla na bis i uz poslednje tonove pesme ,,Novo, bolje“ obećala Pančevcima da se ubrzo vide ponovo.

Konstraktinim nastupom je svečano otvoreno prvo izdanje muzičko-edukativne No Panels konferencije.

(Pančevac)

KONSTRAKTA DOLAZI U PANČEVO Sa bendom Zemlja gruva nastupiće 31. maja u Kulturnom centru

KONSTRAKTA HOĆE OPET NA EVROVIZIJU Ovo je spisak učesnika festivala PZE24!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.