KOD SEJE U OMOLJICI Održana redovna skupština Sportskog udruženja invalida rada Pančeva

20:25

03.07.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo
Printscreen/RTV Pančevo

U „Kutku za prijetelje“ kod Seje u Omoljici održana je redovna skupština Sportskog udruženja invalida Pančeva, na kojoj se pored redovnih tema održalo i takmičenje u šahu i u pikadu. Ovoga puta Udruženju sprortskih invalida Pančevo pridružilo se istoimeno udruženje i iz Bele Crkve javlja za RTV Pančevo reporter  Draško Šteković.

Redovna skupština Udruženja sportskih invalida Pančevo ovog puta održana je  u „Kutku za prijetelje“ kod Seje u Omoljici. Pored skupštine održano je i mini takmičenje u šahu, kao i pikadu. Predsednik Udruženja Čedomir Stojanović istakao je da celo udruženje voli ovde da dolazi kao i da je Seja odličan domaćin.

Druženju su se ovaj put pridruižilo i Udruženje sportskih invalida Bele Crkvi koji su prvi put došli kod Seje i prema rečima predsednice udruženja Jovanke Latković još mnogo puta će dolaziti ovde.

Vlasnica „Kutka za prijatelje“  Bratislava Seja Gajić istakla je da joj je uvek drago kada se ljudi okupe baš kod nje i da se nada da će se još družiti i u narednom periodu.

Inače, kod Seje se redovno održavaju takmičenja i druženja ovakvog tipa, a sama Bratislava Seja Gajić  poziva sve putnike namernike da dođu samo uz prethodnu najavu. Bitno je naglasiti da vlasnici ove  kuće cilj nije finansijske prirode, jer poseta ovom mestu ne uključuje nikakvu naknadu. Umesto toga, ističe da je njen glavni motiv omogućiti gostima da se opuste i uživaju, pružajući im na taj način beg od ubrzanog i urbanog života.

(RTV Pančevo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.