OJT: Zadržavanje od 48 časova osumnjičenom N. T.

U saobraćajnoj nezgodi jedna osoba poginula, dok su dva lica zadobila teške i pet lica lake telesne povrede

11:51

06.08.2024

Podeli vest:

Printscreen/192.rs

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu povodom saobraćajne nesreće koja se dogodila 1. avgusta oko 17.10 sati nadomak Banatskog Novog Sela, redakciji „Pančevca” poslalo je saopštenje u kome se kaže:

„Dana 01. 08. 2024. oko 17.10 časova na Državnom putu I B reda, broj 10, na 22 km i 300 metara, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao teretni skup vozila i šest putničkih vozila, u kojoj je jedna osoba, M. S. (1958.), poginula, dok su dva lica zadobila teške i pet lica lake telesne povrede, do koje je došlo usled toga što vozač teretnog skupa vozila N. T. (1994.), državljanin Republike Crne Gore, koji se kretao iz pravca Pančeva ka Banatskom Novom Selu, nije držao odstojanje od vozila koja su se kretala ispred njega u istom smeru, usled čega je došlo do kontakta vozila koja su se kretala iz pravca Pančeva ka Banatskom Novom Selu i vozila iz suprotnog smera.

Po nalogu dežurne javne tužiteljke određeno je zadržavanje u trajanju od 48 časova osumnjičenom N. T. i prema istom je na predlog OJT Pančevo, Osnovni sud u Pančevu odredio meru zabrane napuštanja boravišta i to zabranu napuštanja teritorije Republike Srbije, naloženo mu je da se javlja određenom državnom organu, PU Pančevo, i oduzete su mu putne isprave i vozačka dozvola.

OJT Pančevo je naložilo obdukciju poginulog lica M. S., uzimanje krvi i urina od osumnjičenog N. T., te će se u daljem toku postupka ispitati svi oštećeni, svedoci, naložiti sva potrebna veštačenja i utvrditi sve činjenice relevantne za ovaj kritični događaj.”

(Pančevac / S. T.)

OJT PANČEVO: Istraga protiv I. K. zbog sumnje da je posedovao velike količine opojnih droga

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.