Fudbaleri Čukaričkog i Zvezde u četvrtak igraju u Pančevu

21:00

13.08.2024

Podeli vest:

FK Železničar

BEOGRAD- Fudbalski klub Čukarički saopštio je danas da će njihov duel sa Crvenom zvezdom, u četvrtak, 15. avgusta, biti odigran na stadionu Železničara u Pančevu.Čukarički je naveo da je Komisija za stadione, bezbednost i sigurnost posetila jutros stadion tog kluba i obavila vanrednu kontrolu, prilikom koje je konstatovala „da je teren od prirodne trave oštećen od prevelike toplote ili bolesti i da se do daljnjeg na istom ne mogu odigravati utakmice u okviru Super lige Srbije u fudbalu“.

Klub je naveo da im je komisija dala rok da srede teren, ne precizirajući do kada, nakon čega će biti izvršena nova inspekcija stanja terena.

Utakmica fudbalera Čukaričkog i Crvene zvezde, u okviru petog kola Super lige Srbije, na programu je u četvrtak od 20 sati.

Čukarički je saopštio i da će se karte za meč prodavati na biletarnicama „Tiketlajna“ u tržnom cenru „Novi Merkator“ na Novom Beogradu, kao i na blagajnama stadiona u Pančevu na dan utakmice.

Štampano je 1.150 ulaznica za sektor „Istok“ po ceni od 500 dinara, kao i 900 ulaznica za sektor „zapad“ po ceni od 600 dinara.

Stiže 5G mreža: 2027. gotovo polovina Srbije biće pokrivena signalom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.