MIRISNI IZBOR: Najlepše bašte i najcvetniji balkoni

Prijave do 16. septembra, proglašenje pobednika dva dana kasnije

15:10

27.08.2024

Podeli vest:

JKP „Zelenilo”

Javno komunalno preduzeće „Zelenilo” pozivom i saopštenjem najavilo je tradicionalni izbor za najlepše uređenu baštu i balkon u Pančevu: „Na radost mnogih Pančevaca, kao i zaposlenih u JKP-u ’Zelenilo’, preduzeće nastavlja sa dugogodišnjom tradicijom i izborom za najlepše uređenu baštu i balkon u Pančevu. Zainteresovani sugrađani, sa teritorije Grada Pančeva, mogu se prijaviti na ovaj konkurs od 20. avgusta do 16. septembra tako što će poslati slike svoje bašte ili balkona uz svoje podatke na mejl komercijala@jkpzelenilo.co.rs ili na viber broj 066/345017”.

Komisija JKP-a „Zelenilo” proglasiće pobednike ovog mirisnog nadmetanja ispred Eko paviljona u Narodnoj bašti 18. septembra, u podne, što će pratiti i izložba u prostoru Kafe galerije koju pripremaju zaposleni u ovom preduzeću: cilj joj je da kolažnim prikazom bašti i balkona svih prijavljenih motiviše i ostale Pančevce da više vode računa o okruženju i zelenilu, kao i o samom očuvanju životne sredine.

JKP „Zelenilo” je ponovo obezbedilo simbolične poklone za sve prijavljene, kao i zahvalnice. U saopštenju stoji:

„Posebno interesovanje svake godine vlada za vaučere koje ’Zelenilo’ poklanja pobednicima u obe kategorije. Ove godine biće podeljeno šest vaučera, koje će dobitnici moći da iskoriste za kupovinu sadnog materijala u cvećari ili rasadniku našeg preduzeća. Za treće mesto u kategoriji najlepše uređenog balkona namenjen je vaučer u visini od 4.000 dinara, za drugo mesto vrednost vaučera će biti 6.000 dinara, dok će vlasnik najlepšeg balkona dobiti vaučer od 8.000 dinara. U kategoriji najlepše bašte, trećeplasirani učesnik ovog cvetnog takmičenja osvojiće vaučer u vrednosti od 6.000 dinara, osvajač drugog mesta dobija vaučer od 8.000 dinara, a nosilac epiteta ’vlasnik najlepše bašte u Pančevu’ dobiće vaučer u vrednosti od 10.000 dinara”.

JKP „Zelenilo” poziva sve dosadašnje učesnike, kao i sve one koji do sada nisu imali prilike da se oprobaju u ovakvom nadmetanju da se slanjem fotografija svojih lepih balkona ili bašta prijave na ovo mirisno takmičenje.

(Pančevac / S. T.)

JKP ZELENILO VREDNO RADI: Do kraja maja radnici treba da završe sadnju 100.000 letnjeg rasada

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.