Devojački bunar: Leto u akva-parku oduševilo decu

Vlada kaže da je "Send siti" pun pogodak i zadovoljan je što ima dovoljno bazena i čiste vode.

14:16

06.09.2024

Podeli vest:

Foto: Jordan Filipović

Na radost mnogih koji tokom leta žele opuštenciju sa rashlađivanjem i zabavnim aktivnostima, ovog leta otvoren je Akva-park „Send siti“ na Devojačkom bunaru.

Naime, nakon nekoliko godina izvođenja impozantnih radova, firma „Makel elektro“, kao investitor tog velikog projekta usred Deliblatske peščare, uspela je da zaokruži ogroman objekat, koji sadrži, pored ostalog, dva velika i tri mala bazena, tobogane za decu, kao i one velike za adrenalinske ljuibitelje.

Posebnu dimenziju daje drvored palmi, koje su ruku na srce veštačke, ali deluju tako prirodno.

Prema projektu, radovi su počeli 2021. godine, a potpuno zaokruženje ovog sportsko-rekreatiivnog kompleksa, u koje takođe spadaju pansioni i spa-centar, planirano je za 2026. godinu.

Akva-park je otvoren 15. juna i za to vreme kroz njega je prošao veliki broj gostiju iz zemlje i inostranstva, a prema rečima očevidaca pretpostavlja se da je u jeku velikih tropskih vrelina bilo i po tri hiljade ljudi dnevno.

U takvim situacijama, kada su velike gužve, još uvek je problem parking, kao i neasvaltirani put od ulaska u Devojački bunar do samog akva-parka, jer veliki broj automobila koji tuda prolazi izaziva oblake peska.

Ima i onih žitelja i vikendaša u Peščari, kojima ovako nešto ne odgovara, jer ovde vreme provode kako bi imali apsolutni mir, premda većina njih priznaje da se iz „Send sitija“ ne čuje preglasna muzika, kao sa nekih drugih mesta u ovoj, još uvek, prelepoj prirodi.

Međutim, sami posetioci i uprkos, kako navode, nešto skupljim ulaznicama, uglavnom imaju dobro pozitivno mišljenje o akva-parku.

Među njima je i nemali broj Pančevaca, pa tako Vlada navodi da je „Send siti“, pun pogodak i zadovoljan je što ima dovoljno bazena i čiste vode.

Nemanja je s porodicom bio nekoliko puta i najviše mu odgovara radnim danima kada je manja gužva, a i Igor rado navrati sa suprugom popodne, kada je i upola jeftinija ulaznica.

Ipak, najoduševljenija su deca, čija vesela graja to najbolje odslikava: jednostavno, ne znaju gde će pre – od tobogana do vodoskoka…

Ovaj sportsko-rekrativni kompleks radiće još ovog vikenda, nakon čega pravi pauzu do narednog leta.

(Pančevac/J. Filipović)

DELIBALTSKA PEŠČARA DOBIJA AKVA PARK Do kraja godine i spa centar sa kongresnom dvoranom

DEVOJAČKI BUNAR: Gljivari pokazali šta znaju i imaju u sadejstvu s Peščarom

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.