PANČEVAČKI STRELCI PONOVO USPEŠNI: Zlato za Ivu Rakonjac i Marka Ninkovića, Ognjenu Bunčiću bronzana medalja

10:43

21.11.2022

Podeli vest:

Foto: S.Veljković

Liga pionira Vojvodine, 4. kolo u Zrenjaninu.

Ognjen Bunčić osvojio bronzanu medalju puškom, pioniri pištoljem drugi.

Proteklog vikenda je u Zrenjaninu održano četvrto kolo Lige pionira Vojvodine u gađanju iz vazdušne puške i pištolja, na kojem je nastupilo petnaest takmičara Streljačke družine „Pančevo 1813“. Ognjen Bunčić je osvojio bronzanu medalju sa postignutih 180 krugova puškom i ubedljivo vodi na rang listi pionira nakon četiri kola, a ekipa pionira je na petom mestu. Nastupali su mladi takmičari, koji su ovoga puta i debitovali Luka Modošanov (113), Oliver Zoraje(101), Isak Sekač (97), Vukašin Šušić (94), i Nikola Flora (90).

Pionirke su zauzele šesto mesto, a pored Ane Negovanović (157) debitovale su i mlade Elena Flora, Ivana Ančić, Miona Milivojević i Ana Petković .

Naredno kolo će biti održano 4. decembra u Kikindi.

Ekipa pionira pištoljem je osvojila drugo mesto, a Ognjen Bunčić je četvrti sa 170 , peti jeJovan Kondić sa 159 krugova, a osmi Oliver Zoraje , dok je Ana Negovanović peta pionirka pištoljem.

Foto: S.Veljković

Liga kadeta i mlađih juniora Vojvodine, 2 kolo u Zrenjaninu.

Iva Rakonjac je osvojila zlatnu medalju puškom a Marko Ninković je osvojio zlatnu medalju pištoljem u konkurenciji mlađih juniora. Ekipa mlađih juniora pištoljem je druga, ekipa mlađih juniora puškom je treća, a ekipa mlađih juniorki puškom je peta.

Proteklog vikenda je takođe u Zrenjaninu održano i drugo kolo Lige kadeta i mlađih juniora Vojvodine, na kojem je nastupilo deset takmičara Streljačke družine „Pančevo 1813“.

Iva Rakonjac je sa odličnim rezultatom od 399 krugova osvojila zlatnu medalju u konkurenciji mlađih juniorki puškom. Ekipa mlađih juniorki puškom je osvojila peto mesto, a nastupile su i Teodora Kondić sa 383 i kadetkinja Ana Negovanović sa 316 krugova. Ekipa mlađih juniora puškom je osvojila treće mesto u sastavu Ognjen Bunčić sa 555, Nemanja Đorđević sa 550 i Ognjen Lukić sa 546 krugova.

Marko Ninković je još jednom dokazao da je nenadmašiv u konkurenciji mlađih juniora i ubedljivo osvojio zlatnu medalju sa postignutih 556 krugova pištoljem. Ekipa mlađih juniora pištoljem je osvojila drugo mesto, a nastupili su i Nemanja Đorđević sa 521 i kadeti Jovan Kondić sa 504 i Ognjen Bunčić sa 500 krugova i osvojili četvrto i peto mesto.

Sledeće kolo Lige će biti održano u januaru naredne godine u Vrbasu.

Pančevac/S.Veljković

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.