SAMO POREMEĆEN UM MOŽE DA PUCA NA DECU Ministar Gašić: Nećemo dati ni Miloša ni Stefana, nijednog građanina Republike Srbije!

21:41

06.01.2023

Podeli vest:

MUP

Ministar policije Bratislav Gašić oglasio se posle ranjavanja srpskih dečaka kod Štrpca.

„Da puca u decu može samo jako poremećen um i monstrum. Da puca u decu jer nose Badnjak – simbol najradosnijeg hrišćanskog praznika, blago je reći da je terorista. Stravično nasilje nad mladićem i dečakom od jedanaest godina, samo zato što su nosili badnjak je brutalan zločin, koji ne smemo i nećemo dozvoliti, rekao je Gašić i dodao:

„Hoće li međunarodna zajednica konačno shvatiti da antisrpska politika koju vodi terorista Aljbin Kurti, ugrožava živote i proliva krv srpske dece na Kosovu. Dok predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i srpska vlada vode politiku mira i stabilnosti, čuvajući živote pripadnika svih nacija, albanski teroristi u uniformama takozvanih kosovskih bezbednosnih snaga, koje je naoružao Aljbin Kurti, pucaju na srpsku decu, jer na vekovnim ognjištima svojih predaka čuvaju svoja ognjišta, svoju tradiciju, svoje Kosovo i Metohiju. Nećemo dati ni Miloša ni Stefana, nijednog građanina Republike Srbije, zaključio je Gašić.

 

(Pančevac/Kurir)

OGLASIO SE PATRIJARH PORFIRIJE POVODOM RANJAVANJA SRBA Dragi Stefane i Miloše, večeras se za vas mole deca Kosova i Metohije koja su u proteklom periodu postradala na pravdi Boga

OVO JE STEFAN KOJI JE RANJEN DANAS NA KIM Premijerka podelila uznemiravajući video: Upucan je na Badnji dan samo jer je Srbin! (VIDEO)

NAKON RANJAVANJA SRBA MEŠTANI BLOKIRALI PUT KA ŠTRPCU KOD SELA GOTOVUŠA Očigledni pokušaj ubistva nedužne srpske dece

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.