PREDSEDNIK VUČIĆ POSETIO IGUMANIJU PEĆKE PATRIJARŠIJE POSLE OPERACIJE: Srbija će učiniti sve za naš narod na KiM

10:43

30.06.2023

Podeli vest:

printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je jutros na Institutu za ortopediju Banjica igumaniju Pećke patrijaršije mati Haritinu.

– Posetio sam jutros mati Haritinu, hrabru i dostojnu igumaniju Pećke patrijaršije, naše duhovne loze i svetionika u ovim preteškim vremenima. Poželeo sam joj od Boga zdravlje i brz oporavak posle operacije, jer spokojan i vedar duh već ima. Rekla mi je da jedva čeka da se vrati u našu svetinju koja je vekovima okupljala verni narod, čuvala srpsko ime, veru i običaje, predajući najviše duhovne vrednosti pokoljenjima na ponos i ohrabrenje tokom najvećih istorijskih izazova – napisao je Vučić na Instagramu.

Ističe i to kako je obećao da će država Srbija učiniti sve za naš narod na Kosovu i Metohiji, kojem i ona svakoga dana posvećuje svoje molitve.

VREME JE DA GLEDAMO U BUDUĆNOST Vučić: Na primeru obilaznice vidi se koliko je Srbija ojačala VIDEO

DANILO OČI U OČI S KOSOVSKIM POLICAJCIMA SA UPERENIM PUŠKAMA Aleksandar je moj tata i vaš predsednik! PREDAJA NIJE OPCIJA

POGLEDAJTE SNIMAK KAKO JE KOSOVSKA POLICIJA NA VIDOVDAN PRETRESLA DANILA VUČIĆA ZBOG MAJICE VUČIĆ: Danilo je hrabriji od Kurtija! VIDEO

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.