ZDRAVA ŠKOLA Imamo prvog finalistu takmičenja

13:34

17.05.2024

Podeli vest:

Zdrava škola

Prvo međuškolsko takmičenje „Zdrava škola” gde su svoje znanje o zdravlju stavili na megdan učenici OŠ „Sveti Sava” , OŠ „Vasa Živković”, OŠ „Stevica Jovanović” i OŠ „Jovan Jovanović Zmaj” iz Pančeva održano je 15. maja.

Samo takmičenje proteklo vrlo napeto, gde je pobedu izdejstvovala ekipa iz OŠ „Stevica Jovanović” i time postala prva ekipa finalista.

U petak 17. maja će se održati drugo međuškolsko takmičenje u OŠ „ Miroslav Mika Antić”, gde će pored ekipe domaćina svoje znanje o zdravlju braniti i učenici i OŠ ,,Isidora Sekulić“ , OŠ „Đura Jakšić” , OŠ „Bratstvo Jedinstvo” iz Pančeva. Tada će biti poznati i ostali finalisti.

Da podsetimo, „ Zdrava škola” je takmičenje četvratka koje se održava u organizaciji Službe polivalentne patronaže Doma zdravlja Pančevo.

Trenutno je u toku međuškolsko takmičenje koje će dati tri ekipe finalista koje će svoje znanje o zdravlju izmeriti u finalu u sredu 21. maja 2024. god. u 12 sati u jednoj od škola koje ćemo izabrati 17. maja, nakon međuškolskog takmičenja, kada budemo znali sve finaliste, kada se polufinalna takmičenja završe.

Lična i komunalna higijena, bolesti prljavih ruku, lanac zaraze, vašljivost, zdravi stilovi života, čovekovo telo, pubertet su samo neke od tema koje Služba polivalentne patronaže sprovodi u svom zdravstveno vaspitnom radu sa školskom decom i koje će biti obrađene na takmičenju.

(Pančevac/Dom zdravlja )

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.