DEVOJAČKI BUNAR: Prvi put održana manifestacija „Noćni bazar“

08:23

25.08.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Na Devojačkom bunaru prvi put organizovan je Noćni bazar. Deo ovog programa bio je namenjen namenjen deci, ali I svim generacijama. Na štandovima su bile izložene razne đakonije I ručni radovi udruženja žena iz celog Južnog Banata, a kraj večeri obeležio je i koncert Nemanje Nikolić.

Pod okriljem Deliblatske peščare na Devojačkom bunaru prvi put održana je manifestacija „Noćni bazar“. Kako nam je objasnila Tatjana Đurđević, direktorka Turističke organizacije Alibunar radoznalost je bila presudna da se jedan ovakav događaj održi u ovim uslovima, tj. pod zvezvadin nebom. Kao što su domaćini i pretpostavili bilo je dosta posetilaca kako iz Alibunara tako i iz drugih krajeva Srbije, te tako možemo konstatovati da je ovo još jedan uspešan projekat Turističke organizacije i Oštine Alibunar.

Udruženja žena iz okolnih mesta ponovo su pokazale umeće i zbog čega slave za žene sa najinovatnijim idejama. Kako i na ostalim tako i na ovom događaju pokazale su pregršt fenomenalnih proizvoda. Doduše naša ekipa nije probala njihove slatke poslastice, ali verujte nam na reč sve je izgledalo preukusno i brzinom svetlosti je nestajalo sa njihovih štandova.

Mališanima je ovde bilo neverovatno lepo. U prirodi okruženoj drvećem „došetao“ je i jedan dinosauru koji je decu na prvi pogled uplašio, ali nakon sve te rike i vike mališani su shvatili s kim imaju posla te su se sprijateljili sa svojim novim drugarom.

Kraj večeri obeležio je koncert Nemanje Nikolić, koji je dobro poznatim hitovima kako narodne tako i zabavne muzike napravio dobru atmosferu. Pred početak koncerta iskoristili smo priliku kako bismo saznali i neke novine od ovog poznatog izvođača.

Domaćini su se pohvalili da seu prezadovoljni ovim pilot projektom i da je ovo idealna način da kvalitetno provede vreme.

(Pančevac/RTV Pančevo)

Dani pančevačkog rokenrola uskoro po dvanaesti put ispred Kulturnog centra

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.