SEFKERINCI PREOKRETOM DO POBEDE: FK Tempo upisao prve bodove

18:00

05.09.2024

Podeli vest:

FK tempo Sefkerin

U okviru trećeg kola PFL-a Pančevo ekipa Potporanja ugostila je sastav Tempa iz Sefkerina. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa jednim osvojenim bodom, dok su gosti imali dva više.

Klasično odmeravanje snaga je na ovom susretu potrajalo, pa se tako do isteka pola sata igre igralo uglavnom između dva kaznena prostora, bez ozbiljnih prilika za pogodak. Prva ozbiljna prilika viđena je pred golom domaćina, međutim stativa je bila na strani Potpornja.

Nekoliko minuta kasnije odlična akcija Tempa, Nemanja Nedić šalje loptu iza leđa golmana Bogoša, 1:0 za goste iz Sefkerina, ujedno i rezultat prvog poluvremena.

U uvodnih 15-tak minuta drugog poluvremena greške u odbrani Tempa dovele su do preokreta i vođstva domaćina. U 54. i 61. minutu sudija Obradović je pokazao na belu tačku, oba puta je precizan „sa kreča“ bio Miljan Jovanović, Potporanj vodi 2:1.

Konsolidovali su svoje redove Sefkerinci nakon kraćeg šoka, krenuli su sa svojom igrom, izvršene su i dve izmene i ubrzo je viđen novi pogodak u mreži domaćina. Lazar Jovanović je iz slobodnog udarca pogodio za izjednačenje, 2:2 u 73. minutu.

Sedam minuta kasnije Nedić nakon dubinske lopte svojim drugim golom vraća prednost na stranu Tempa, ujedno i postavlja konačan rezultat utakmice na 3:2 u korist gostujućeg sastava.

Ovim trijumfom ekipa Tempa je stigla do šest osvojenih bodova u novoj sezoni, i u odličnom raspoloženju očekuje duel predstojećeg kola sa sastavom Spartaka 1911 iz Debeljače. Sastav Potpornja gostuje u Banatskom Brestovcu, timu Budućnosti.

Potporanj – Tempo (Sefkerin) 2:3 (0:1)

Potporanj: Bogoš, Bugarčić, Oluić, Ilić, Đorđević (od 46′ Balan), Kovačević, Jovanović, Čejić (od 81′ Pešić), Stupar (od 63′ Tošić), Ćulibrk (od 63′ Janković), Stankov

Tempo: Matić, Tasković (od 64′ Janković), Stanisavljević, Vojinović, Dunjić, Ilić, Nedić, Selmani (od 64′ Dačić), Jakovljević (od 94′ Simeon), Jovanović, Tošić (od 74′ Radomirović)

(FK sefkerin)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.