KONKURS ZA STIPENDIJE RUSKE FEDERACIJE: Besplatno studiranje na prestižnom Moskovskom državnom institutu

11:30

05.10.2024

Podeli vest:

Moskovski državni institut

Ministarstvo prosvete, u saradnji sa Ruskim domom u Beogradu, obaveštava zainteresovane da je Moskovski državni institut za međunarodne odnose (MGIMO) pri MIP-u Ruske Federacije, ponudio srpskim državljanima mogućnost stipendiranja osnovnih studija za akademsku 2025/2026. godinu.

Državni institut za međunarodne odnose Ministarstva spoljnih poslova Ruske Federacije jedan je od svetskih lidera u pripremi budućih diplomata i drugih stručnjaka međunarodnog usmerenja – stoji u pozivu Ministarstva prosvete.

Na konkurs mogu da se prijave učenici završnih razreda srpskih gimnazija i srednjih škola, koji su državljani Republike Srbije. Podnošenje prijava traje od od 23. septembra do 24. novembra 2024. na sajtu http://int-olymp-mgimo.com.

Pobednici konkursa imaće mogućnost da studiraju na univerzitetu MGIMO Ministarstva spoljnih poslova Rusije na teretu ruskog budžeta po programima osnovnih studija na ruskom ili engleskom jeziku za strance u skladu sa važećim normativnim aktima Ruske Federacije.

Kandidati iz Srbije imaju priliku da steknu znanja na smeru Međunarodni odnosi, Međunarodno novinarstvo, Trgovina, Sociologija, Ekonomija, Pravosuđe i smeru Reklama i odnosi sa javnošću.

M.P/Z.S

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.