Ujutro oblačno, kasnije pretežno sunčano

U Pančevu pretežno sunčan dan uz povremenu oblačnost. Jutarnja temperatura oko 7°C, a najviša će biti oko 19°C.

06:54

16.10.2024

Podeli vest:

Pančevac

BEOGRAD – Danas ujutro i delom pre podne će na zapadu i jugu Srbije, kao i u oblasti Homolja, biti mestimično niska oblačnost, a po kotlinama i u nizijama ponegde kratkotrajna magla, dok će u toku dana u većini mesta biti pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Duvaće slab, promenljiv vetar. Najniža temperatura će se kretati od tri stepena do 11, a najviša od 17 do 21 stepen.

Krajem dana i tokom noći na zapadu i jugu Srbije očekuje se umereno naoblačenje.

U Pančevun pretežno sunčan dan uz povremenu oblačnost.Jutarnja temperatura biće oko 7°C, dok će maksimalna dnevna temperatura dostići 19°C. Vazdušni pritisak iznosiće 1020 milibara, a vetar će biti slab do umeren, uglavnom severozapadni, sa brzinom od oko 10 km/h.

U Beogradu će ujutro u pojedinim delovima grada biti kratkotrajna magla a u toku dana pretežno sunčano uz slab, promenljiv vetar. Najniža temperatura će se kretati od šest stepeni do devet, a najviša će biti oko 18 stepeni.

Zadržava se relativno povolјan uticaj biometeoroloških prilika na većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Izvestan oprez se savetuje astmatičarima u toku prepodnevnih sati. Meteoropatske reakcije su moguće u blažoj formi. Savetuje se umerena fizička aktivnost i slojevito odevanje.

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.