JELENA TOMAŠEVIĆ OBRADOVALA FANOVE: Objavila snimak stomačića na Instagramu! Tata Ivan Bosiljčić NAJPONOSNIJI

12:51

06.10.2022

Podeli vest:

Foto: Printscreen

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić važe za jedan od naskladnijih parova naše javne scene, a malo ko zna da se Jelena u glumčevo srce ušunjala i pre nego što su se upoznali. Zvanično su u vezi od 2008. godine, ali zvezda mnogih domaćih serija i prestava ispričao je jednom prilikom da je svoju buduću suprugu primetio tri godine ranije, kada je Jelena nastupala na Beoviziji sa pesmom „Jutro“. Krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu, jedan od najšarmantnijih parova naše scene zavetovao se na večnu ljubav, a nekoliko dana kasnije održano je i građansko venčanje i svadba. Tudna Jelena Tomašević nije krila sreću što će se ostvariti u ulozi majke te je sledeće godine na svet stigla njihova ćerkica Nina, a ponosni roditelji ne kriju da bi voleli ponovo da se ostvare u ulozi roditelja.

 

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić važe za jedan od naskladnijih parova naše javne scene, a malo ko zna da se Jelena u glumčevo srce ušunjala i pre nego što su se upoznali. Zvanično su u vezi od 2008. godine, ali zvezda mnogih domaćih serija i prestava ispričao je jednom prilikom da je svoju buduću suprugu primetio tri godine ranije, kada je Jelena nastupala na Beoviziji sa pesmom „Jutro“. Krajem avgusta 2011. godine, u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu, jedan od najšarmantnijih parova naše scene zavetovao se na večnu ljubav, a nekoliko dana kasnije održano je i građansko venčanje i svadba. Trudna Jelena Tomašević nije krila sreću što će se ostvariti u ulozi majke te je sledeće godine na svet stigla njihova ćerkica Nina, a ponosni roditelji ne kriju da bi voleli ponovo da se ostvare u ulozi roditelja. Jelena je sada svoje fanove obradovala objavom na „Instagram“ nalogu na kojem je u blagoslovenom stanju što je izazvalo brojne reakcije i svi sa oduševljenjem komentarišu da pevačica blista

Jelena je sada svoje fanove obradovala objavom na „Instagram“ nalogu na kojem je u blagoslovenom stanju što je izazvalo brojne reakcije i svi sa oduševljenjem komentarišu da pevačica blista.

 

(Story.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.