ČEDU PRIJAVILA TAŠTA: Jovanović sam otišao u policiju i daje izjavu

11:49

12.10.2022

Podeli vest:

Foto:LDP

Oko 11.25 sati danas je broj policije za hitne slučajeve pozvala Savić Gordana, tašta predsednika LDP Čedomira Jovanovića i prijavila da je na njhovoj porodičnoj adresi na Novom Beogradu došlo do tuče između njene ćerke i zeta.

Kako „Blic“ saznaje, policija je odmah izašla na teren. Na licu mesta zatekli su kućnu spremačicu Sandru P. koja je negirala da je bilo tuče. Ona je izjavila da su Čedomir i Jelena izašli iz stana pre pola sata.

Međutim, u 12:45 u Policijsku stanicu Novi Beograd došao je Čedomir Jovanović i prijavio je sam da je imao konflikt sa suprugom. Trenutno se nalazi kod radnika zaduženog za nasilje u porodici gde se uzima izjava.

Podsetimo, Jovanović je rekao za „Blic“ da je došlo do sukoba. On je izjavio da je „kriv za sve“ kao i da odmah ide u policiju.

– Istina je, potukli smo se! Idem sada da se prijavim! Neću da se krijem, ako me je već prijavila idem da se prijavim – rekao je lider LDP-a za „Blic“.

U međuvremenu, oglasila se i njeva supruga koja je rekla da je Čeda nije tukao.

– Ovo je neka nameštaljka, ovo nema veze sa razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri devojčice su u školi, ja pravim ručak, meni stižu poruke da smo se tukli – rekla je ona.

(Blic)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.