KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV E.A. Devojka ga prijavila da je hvatao za zadnjicu i grudi u autobusu! Sve objavila i na Instagramu

09:56

13.10.2022

Podeli vest:

Foto: Printscreen/YT

Policajci iz policijske stanice Palilula po nalogu Prvog OJT podneće krivičnu prijavu protiv E.A. (28) zbog krivičnog dela – polno uznemiravanje.

Na ovaj način, za samo 20 sati rasvetljena je prijava koju je juče podnela devojka (22). Ona je navela da je u autobusu na liniji 33 na relaciji stajalište “Vlada Divljan” – “Cvijićeva”, nepoznat muškarac starosti oko 30 godina hvatao za zadnjicu i grudi.

– Sačinjena je službena beleška o obaveštenju primljenom od građana, a osumnjičeni E.A. (28) je policijskoj stanici priznao šta je juče radio u autobusu i potvrdio navode devojke – kaže izvor „Blica“ upoznat sa slučajem.

Inače, devojka je juče objavila na društvenim mrežama šta se dogodilo.
– Sačinjena je službena beleška o obaveštenju primljenom od građana, a osumnjičeni E.A. (28) je policijskoj stanici priznao šta je juče radio u autobusu i potvrdio navode devojke – kaže izvor „Blica“ upoznat sa slučajem.

Foto: Printscreen/Instagram

Inače, devojka je juče objavila na društvenim mrežama njegovu fotografiju i šta se dogodilo.
– Danas oko 13 sati, ušla sam u gradski autobus 33 (kod centra za kulturu Vlada Divljan) bila je ogromna gužva, a ovaj decko je prvo pokušao da mi zavuče ruku u helanke na samom ulazu u autobus, a potom je to uradio kada smo ušli, počeo je da me pipka, ja sam se okrenula istog momenta i lupila mu šamar i počela da vičem da li je normalan i šta radi to, a on mi je sklonio šiške sa lica i rekao da želi da me gleda dok to radi! Zatim je stavio ruke na moje grudi, i rekao da svi mogu samo da me gledaju a jedino on da me ima. Počela sam da vičem i da ga udaram po rukama i pokusavala da ga sklonim od sebe, ali gužva je bila ogromna, vozač autobusa nije hteo da stane iako je video šta se dešava, tako da sam bila primorana da čekam stanicu kako bih izašla iz autobusa – napisala je ona i dodala:

“ Zapretila sam mu policijom, a on je rekao da ima pravo da me pipa jer sam ja žensko a on je muško?! Kada sam pozvala policiju, počeo je da beži naravno, ja sam ga slikala da bi policija imala sto bolji opis ovog manijaka. Da napomenem, da od prepunog autobusa, niko od muškaraca nije pokušao da mi pomogne, samo neka zena je prokomentarisala da je manijak i to je to. Molim vas delite, kako bi sto pre saznao identitet ovog debila.. zaista ne bih želela da jos neka devojka doživi tu neprijatnost, dok drugi samo nemo posmatraju“, napisala je devojka ispod fotografije muškarca.

Pančevac/Blic

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.