CIMER IZ ZATVORA PROGOVORIO O SLAVNIĆU: Robijao sam sa Zvezdanom! Evo šta kaže o njegovom ponašanju iza rešetaka

15:42

29.12.2022

Podeli vest:

Printscreen/Pink

Tema odnosa Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić tresu Zadrugu, ali i javnost.

Nakon što je Zvezdan javno ostavio svoju vanbračnu suprugu priznavši emocije prema Anđeli, na društvenim mrežama je jedna od glavnih tema baš njihov odnos.

Tako se u jednoj od fan grupa oglasio navodni bivši zatvorenik, koji je kako kaže, robijao, sa Zvezdanom, te opisao kakav je on bio dok je bio iz rešetaka, tvrdeći da ga poznaje:

Robijao sam sa Zvezdanom 2001-2004. u KP-Domu Valjevo. Kazneni dom-zatvor za mlade punoletnike u to vreme najgori zatvor u Evropi. Elem: kakav je Zvezdan u Zadruzi takav je bio i pre 20 godina u domu- identičan. od A do Š…. Ponosan, staložen, prijatan, mudar…Nikad konfliktan…. Jednom rečju gospodin od malih nogu i nikad druga nije prodao, imao je prijateljstava zatvorska po 8-9godina. A što se tiče ove njegove “ prevare “ pitao bih ja ove “muškarce“ što laju tu po grupi kako bi se oni ponasali nakon 20 godina robijanja da 3 dana provedu sa mladom devojkom u prostoriji a da ne pričam da spavaju jedan pored drugog. I ne pišite bajke za kojekakve noževe, Zvedan za 20-god robijanja nije jednom imao saber tj’ nije imao potrebe da ga ima – bio je poštovan – napisao je član grupe fanova Zadruge, koji tvrdi da je bio sa Zvezdanom u zatvoru.

Printscreen/Zadruga

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.