BEZ STRUJE U SREDU DELOVI DOLOVA I VRŠCA: Budite spremni, Dolovo bez struje do 15 sati. Evo u kojim je ulicama neće biti

08:50

07.02.2023

Podeli vest:

Pixabay

Elektrodistribucija Pančevo će zbog planiranih radova na električnoj mreži u sredu, 8. februara, isključiti napajanje korisnika u pojedinim ulicama u Dolovu i Vršcu.

Dolovo:
09:00 – 15:00 – Struje neće biti u delu Dolova od Osnovne škole „Aksentije Maksimović”, preko doline ka Vikend naselju Leanka.

Vršac:
09:00 – 10:00Petra Drapšina od Skadarske do Vase Pelagića; Vase Pelagića od Skadarske do Kozaračke; Skadarska od Kozaračke do Župske i Kuštiljskog puta; Kuštiljski put od broja 1/a do 5; Niška ulica od Kuštiljskog puta do Župske; Vinogorska; Župska od Mitropolita Stratimirovića do Niške; Mitropolita Stratimirovića od Kuštiljske do Župske; Kuštiljska od Mitropolita Stratimirovića do Skadarske; Kozaračka broj 53.

Vršac:
12:00 – 13:00Kuštiljski put od broja 7 do 45; Župska od broja 34 do 64/a i od 59 do 97; Mačvanska; Kolubarska; Šabačka; Kopaonička od broja 50 do 90 i od 55 do 97.

U slučaju lošeg vremena radovi mogu biti odloženi, a u slučaju ranijeg završetka radova Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

(Pančevac)

DEO PANČEVA I VRŠCA SUTRA BEZ STRUJE: Spremite ručak na vreme, struja će u pojednim ulicama stići tek nakon 13 sati

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.