BASTI DAT ROK ZA OSTAVKU Palma: Da podnese ostavku na sve funkcije na koje ga je predložila JS

11:18

20.06.2023

Podeli vest:

Printscreen/YT

JAGODINA – Lider Jedinstvene Srbije (JS) Dragan Marković Palma izjavio je danas da je podneo zahtev da ministar privrede Rade Basta bude smenjen i dodao da za JS on više nije ni član te stranke ni ministar u Vladi.

On je naveo da je ministru privrede Radetu Basti dat rok da podnese ostavku na sve funkcije na koje ga je predložila ta stranka.

Marković je dodao da je na sednici Predsedništva Jedinstvene Srbije, koja je održana 10. aprila, jednoglasno doneta odluka o smeni Baste sa mesta potpredsednika stranke.

U saopštenju se ističe da je razlog za smenu izjava Baste da Srbija treba da uvede sankcije Rusiji i „da svi ministri u Vladi Srbije treba da se pridruže protestima u Beogradu“, jer su ti stavovi suprotni programu Jedinstvene Srbije.

„U svakoj državi na svetu ako se neki ministar ne slaže sa državnom politikom koju sprovodi Vlada čije je član, taj podnosi ostavku. Za Jedinstvenu Srbiju Rade Basta više nije član stranke i za Jedinstvenu Srbiju Rade Basta više nije ministar u Vladi Srbije“, istakao je Marković.

(Pančevac)

RASKRINKANE SVE KURTIJEVE LAŽI: Predsednik sindikata tzv. kosovske policije Imer Zećiri demantovao Aljbina

SUZBIJANJE LARVI KOMARACA U PANČEVU OD 21. JUNA Tretman će se izvršiti na vodenim recipinetima! Nije opasno za pčele!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.