47. SAMOSTALNA IZLOŽBA DRAGOJLE LACKOVIĆ ODRŽANA U KAČAREVU Beogradska starogradska grupa upotpunila veče! VIDEO

15:53

23.06.2023

Podeli vest:

printscreen/RTV Pančevo

Izložba upriličena u kačarevačkom Domu kulture okupila je ljubitelje umetnosti i dela Dragojle Lacković kojoj je ovo 47. samostalna izložba. Osim slika ove umetnice, posetioci su bili u prilici da uživaju u bogatom programu.

U Kačarevu u Domu kulture „Bratstvo jedinstvo“ održana je još jedna samostalna izložba slikarke Dragojle Lacković. Na njoj je, pored mnogih koji su je svojim prisustvom uveličali, učestvovala i beogradska starogradska plesna grupa.

Izložba se ne sprema mnogo pošto ja iza sebe imam 600. slika. Više od 20 godina se bavim profesionalnim slikanjem ovo mi je 3. Put da izlažem slike ovde u domu omladine Kačarevo I ove je moja 47. samostalna izložba. Uglavnom održavam samostalne izložbe i retko kad kolektivne. Rekla je Dragojla Lacković slikarka.

Direktorka Doma kulture Kačarevo Veronika Kergeš izjavila je da joj je veoma drago što je Dom kulture domaćin izložbe dodavši da je ovo samo jedna u nizu manifestacija koja će se održati u ovoj kulturnoj ustanovi.

Dom kultuje je za ovo leto pripremio sadržajan I raznovrsan kulturno umetnički program. Tako da će jul I avgus biti skroz popunjeni sve do septembra. Predvideli smo za našu najmladju publiku za decu nekoliko pozorišnih predstava dečijih ali ne zaboravimo I odrasle beće predstava za njih u vecenim satima.

Izložbu slika možete pogledati u Domu kulture Kačarevo svakog radnog dana od 7:00 do 19:00 sati.

 

(Pančevac/RTV Pančevo)

DOM KULTURE STARČEVO: Otvorena izložba „Umetnost stripa“ Olge Mihailović FOTO

VEČERAS SE OTVARA RAVNO SELO FILM FESTIVAL Za goste festivala i domaćine spreman i vo na ražnju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.