PANČEVCI USPEŠNI NA 11. KUPU MATEMATIČKE GIMNAZIJE U BEOGRADU: Polaznici RCT „Mihajlo Pupin“ osvojili četiri medalje

12:26

29.06.2023

Podeli vest:

printscreen/FB/RCT Mihajlo Pupin

Polaznici Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“, osvojili su četiri medalje na 11. Kupu Matematičke gimnazije u Beogradu.

Petar Vračar (8. razred) osvojio je srebrnu medalju iz fizike i bronzanu iz matematike. Uroš Gašpar (8. razred) je osvojio bronzanu medalju iz fizike. Njihov mentor je bio Uglješa Kuzmanov.

Predstavnici Centra za talente iz Kovačice, koji su činili tim ,,Srbija 5”, takođe su postigli odlične rezultate.

Gabrijela Heđeš (1. razred) osvojila je srebrnu medalju iz fizike, a Danijel Krasko (8. razred) bronzanu medalju iz fizike. Njihov mentor je bio Borislav Žarkov.

Po prvi put je na Kupu organizovan i šahovski turnir na kome je učestvovao šahovski klub ,,Aljehin“ iz Pančeva. Ovaj klub su predstavljali učenici: Milica Amidžić, Jana Stošić, Stefan Belić Kozić i Aleksa Opačić, koji su takođe polaznici RCT ,,Mihajlo Pupin“. U ukupnom plasmanu osvojili su bronzanu medalju. Vođa ovog tima bio je Predrag Tomin.

GRAD PANČEVO NAGRADIO 27 NAJBOLJIH STUDENATA: Svaki dobio po 35.000 dinara, vaučer za katamaran i dela pančevačkog umetnika Vuka Vučkovića

NAJBOLJI PANČEVAČKI SREDNJOŠKOLCI DOBILI OD GRADA PO 12.000 DINARA Program upotpunili učenici Muzičke škole Jovan Bandur! FOTO i VIDEO

(Pančevac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.