GROM UDARIO U MILANOV SENJAK I ZAPALIO SVE Vatrogasci se satima borili s vatrom u selu Jajčić kod Ljiga! Izbio požar ogromnih razmera! FOTO

12:41

20.07.2023

Podeli vest:

RINA

Ljig – Neprospavana noć je iza porodice Arsenijević iz ljiškog sela Jajčić, jer je usled udara groma koji je pogodio senjak, u njihovom domaćinstvu izbio ogroman požar.

– Čuli smo jak udar groma, kad sam izašao napolje imao sam šta da vidim. Senjak je počeo da gori i bio je sav u plemenu. Unutra se nalazilo oko 3.000 bala sena, kao i poljoprivredne mašine. Na svu sreću uspeo sam da spasim traktore koji su vredni i hvala Bogu da je porodica žica, a ostalo će sve srediti, rekao je za RINU Milan Arsenijević.

RINA

Odmah po pozivu na lice mesta stigli su vatrogasci spasioci koji su se satima borili sa atrenom stihijom i na kraju su uspeli da lokalizuju plamen, kako se ne bi proširio na susedne porodične kuće.

RINA

– I dalje ima dima iako je kiša padala, sve je dobro proslo kako je izgledalo. Pomoc stiže sa svih strana, a imamo obećanje i od predstavnika lokalne samouprave da će priteći u pomoć u skladu sa svojim mogućnostima- dodao je on.

RINA

Međutim, ovo nije jedina šteta koju je na teritoriji opštine Ljig izazvala superćelijska oluja.

– LJišku opštinu je takođe sinoć zadesilo nevreme i tom prilikom nanelo velike štete na privatnim objektima. Dodatni problem stvarala su stabla koja su jakim vetrom oborena. Brzom intervencijom vatrogasaca stablo koje je palo ispred ulaza u hitnu medicinsku službu brzo je uklonjeno.- rekao je Dragan Lazarević, predsednik opštine Ljig.

(Pančevac/RINA)

BOG IH JE SAČUVAO Šipka pala na kolovoz između dva automobila na Novom Beogradu! Tragedija izbegnuta ZA DLAKU VIDEO

BOG IH JE SAČUVAO Šipka pala na kolovoz između dva automobila na Novom Beogradu! Tragedija izbegnuta ZA DLAKU VIDEO

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.