PANČEVAČKI VESLAČ MARKO JANČIKIN SUTRA NASTUPA NA SVETSKOM PRVENSTVU U PARIZU Trenutno je u Francuskoj vrlo vetrovito ali se nadamo dobrom plasmanu FOTO

19:20

02.08.2023

Podeli vest:

VK Tamiš

Na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu u Parizu koje počinje danas i traje do 7. avgusta Marko Jančikin, veslač VK „Tamiš“ iz Pančeva, nastupiće u disciplini dubl skul za juniore, zajedno sa Milošem Lavircem iz VK „Begej“ sa kojim je prošle godine u osmercu osvojio srebrnu medalju na Balkanskom šampionatu u Višegradu.

VK Tamiš

Ognjen Matijević, trener VK „Tamiš“ kaže da je Marko spreman za takmičenje i da se nadaju dobrom plasmanu.

VK Tamiš

„Naši momci trećeg avgusta nastupaju na Svetskom prvenstvu U-19, a trka počinje u 12.21 časova. Trenutno je u Parizu vrlo vetrovito, ali mi smo spremni. Ukoliko bude tehničkih mogućnosti za praćenje trke uživo, podelićemo link na našem zvaničnom Instagram profilu tokom prepodnevnih časova“, rekao je Matijević i dodao da na ovo takmičenje ne bi otišli bez podrške Grada Pančeva.

VK Tamiš

„Zahvaljujemo Gradu Pančevu i svim prijateljima kluba koji su nesebičnom finansijskom podrškom omogućili odlazak veslača i trenera na ovo takmičenje“, istakao je Matijević.

VK Tamiš

Da podsetimo, Marko Jančikin je nedavno dobio i stipendiju koja se dodeljuje natalentovanijim sportistima u Vojvodini i time postao četvrti veslač iz Omoljice koji je dobio ovu značajnu nagradu.

(Pančevac)

PANČEVCI USPEŠNI NA PRVENSTVU VOJVODINE ZA OSOBE SA INVALIDITETOM Juliška David osvojila 3. mesto u muškoj konkurenciji i ekipi donela bronzu u ukupnom plasmanu!

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.