SVIM NAVIJAČIMA ŽELJE BESPLATNE KARTE ZA PRVU SUPERLIGAŠKU UTAKMICU U PANČEVU Evo gde ih možete preuzeti!

16:38

03.08.2023

Podeli vest:

printscreen/ig

Fudbalski klub Železničar iz Pančeva, u drugom kolu MocartBet Superlige Srbije, u subotu, 5. avgusta, od 20 sati, na Sportskom centru „Mladost“ dočekuje Mladost iz Lučana.

FK Železničar je saopštio da će ulaz za sve navijače pančevačkog kluba biti besplatan. Ulaznice se za ovu utakmicu ne će naplaćivati, ali ih je potrebno preuzeti na biletarnici, na ulazu u Sportski centar „Mladost“, jer je interesovanje veliko a kapacitet stadiona ograničen.

„Vi koji ste nas bodrili, navijali, podržavali i kad je teško, verovali u nas, smejali se i plakali sa nama. Super liga se desila tokom jednog od najtežih meseci, u maju, kada su velike tragedije pogodile Srbiju. Nismo imali priliku da proslavimo uspeh zajedno, jednostavno nije bio momenat. I zato nismo stigli da vam pokažemo koliko nam je značila vaša podrška. Nismo vam rekli HVALA onako kako smo želeli i planirali. I zato, činimo to sada. Svi ćete dobiti na poklon ulaznice za prvu utakmicu Superlige u Pančevu“ saopšteno je na zvaničnoj Instagram stranici kluba.

Da podsetimo, fudbaleri Železničara iz Pančeva su pobedili Napredak iz Kruševca i time postali jedini tim koji je u prvom kolu Superlige pobedio kao gost.

(Pančevac)

DODELJENI UGOVORI ZA INVESTICIJE U OPREMU ZA PRERADU VOĆA I POVRĆA I PROIZVODNJU PIVA: Prerađivačima voća i povrća 10 miliona, proizvođačima piva 4,3 miliona dinara

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.