DANAS POČINJU VELIKOGOSPOJINSKI DANI U CREPAJI: Prva „Orahijada“ u subotu od 15 sati u parku ispred Mesne zajednice

08:54

18.08.2023

Podeli vest:

Velikogospojinski dani u Crepaji počinju u petak, 18. avgusta, kada će se održati „Dani romske kulture“ – Veče romske poezije u svečanoj sali Mesne zajednice sa početkom u 19 časova.

Proslava Velikogospojinskih dana u Crepaji nastavlja se u subotu, 19. avgusta, za kada je najavljena manifestacija „Njegovo veličanstvo orah“. Ovo dešavanje počinje u 15 sati u parku ispred Mesne zajednice u Crepaji.

U ponedeljak, 21. avgusta, u prostorijama biblioteke u Crepaji, u 18 sati, održaće se Veče proze, gde će svoju knjigu promovisati Nevena Paunović.

U svečanoj sali MZ Crepaja će se u sredu, 23. avgusta, u 18 sati, održati Video prezentacija materijala o slikarki Kseniji Ilijević.

Od 23. do 26. avgusta, na terenima osnovne škole „Sava Žebeljan“, igraće se 4. Memorijalni turnir u malom fudbalu ,,Igrajmo za Acu“.

25. avgusta će se igrati košarka, a dan kasnije na fudbalskom stadionu Sto topola, igraće se 12. Velikogospojinski turnir u malom fudbalu ŠF Bubamara 2010.

26. avgusta u parku ispred Doma kulture „Mita Živkov Lala“ u 10 sati održaće se 6. Cezarov memorijal – takmičenje u kuvanju riblje čorbe. „Šoljica kafe zove na razgovor“ održaće se na istom mestu u 11 sati.

U subotu, 26. avgusta, na letnjoj pozornici (kod pijace), u 17 sati, biće upriličen Tradicionalni Velikogospojinski koncert, nakon čega će biti rezanje slavskog kolača u svečanoj sali.

(Pančevac)

OTVORENI PREOBRAŽENSKI DANI: Više od 20 udruženja predstavilo svoje rukotvorine OD VEZENIH KOŠULJA DO ROKENROL MAJICA FOTO

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.