SRBIN PRETUKAO SVOJU DEVOJKU DOK SU BILI NA LETOVANJU Dobio kaznu od 15 dana zatvora nakon koje će biti proteran iz Crne Gore

19:25

22.08.2023

Podeli vest:

Rina

Mladić E.K. (28) državljanin Srbije uhapšen je zbog napada na devojku u Budvi i njemu je određena kazna zavora u trajanju od 15 dana, a izrečena mu je i zaštitna mera proterivanja stranaca sa teritorije Crne Gore u trajanju od šest meseci.

„Dana 21.08.2023. godine u večernjim časovima u Sud za prekršaje u Budvi – Odjeljenje u Herceg Novom priveden je okrivljeni K.E. (28) iz R.Srbije, zbog prekršaja iz zakona o javnom redu i miru. Utvrđeno je da je ranije tog dana, nakon kraće verbalne rasprave fizički napao svoju djevojku i da joj je zadao više udaraca, kao i da to nije prvi put, ali da oštećena nasilje do sada nije prijavljivala državnim organima, potvrđeno je za RINU u Sudu za prekršaje u Budvi.

E.K. je odmah sproveden na izdržavanje izrečene kazne u UIKS Spuž u trajanju od 15 dana, zbog opasnosti da ne ponovi istovjetni prekršaj. Nakon izdržavanja kazne biće deportovan iz Crne Gore.

(Pančevac/Rina)

UŽAS U SUBOTICI: Sin nasrnuo sekirom na majku i naneo joj povrede šake

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.