SMENJENA ŠEFICA KABINETA MINISTARKE GRUJIČIĆ Kačila golišave fotografije i koristila vulgarni rečnik EVO ŠTA KAŽU IZ MINISTARSTVA

13:30

02.09.2023

Podeli vest:

printscreen/youtube/RTS

Šefica kabineta ministarke zdravlja Jovana Lavrnić smenjena je zbog vulgarnog rečnika u svojim statusima i golišavijih fotografija!

Ovo je objavljeno na Instagram profilu Dr Checker uz nekoliko propratnih slika koje pokazuju neprimereno ponašanje za osobu na toj funciji, prenosi Kurir.

 Na jednoj od njih se vidi odgovor na dopis upućen Ministarstvu zdravlja početkom avgusta o dostavljanju informacija odnosno profesionalne biografije posebnog savetnika – šefa kabineta Jovane Lavrnić na osnovu Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja:

– Ministarstvo zdravlja nije u obavezi da poseduje profesionalnu biografiju – navedeno je iz Ministarstva.

Na profilu Dr Checker se može pročitati:

– Istina uvek nađe svoj put. I to će upravo biti jedini cilj Dr Checkera. Istina. Ovo je prva mala pobeda. Želimo zdrave i nasmejane građane, a od onih koji to treba da nam omoguće, pre svega jasno postavljene ciljeve i rezultat. Jer zdravlje jeste sreća. Imamo izgrađene bolnice, imamo opremu, imamo vrhunski medicinski kadar. Ali, kada imate profesionalni tim vrednih i posvećenih ljudi kojima su građani na prvom mestu, realne planove i viziju, rezultat neće izostati. I Dr Checker će vredno raditi u službi građana i njihovog zdravlja. Rezultate ćete sami oceniti! – napisano je pored fotografija:

 – Statusi na društvenoj mreži i primitivizam su prihvatljivi, ali profesionalna biografija nije obavezna!

Iz Minstarstva zdravlja su rekli da nemaju komentar.

(Pančevac/Kurir.rs)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.