UMERENO TROŠENJE VODE TOKOM LETA JKP „Vodovod i kanalizacija“: Hvala našim sugrađanima na odgovornosti i saradnji

10:42

07.09.2023

Podeli vest:

printscreen/youtube/TVP

Aleksandar Radulović, direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“, istakao je da je ovo leto bilo neobično po pitanju potrošnje vode, i to iz nekoliko razloga.

– Ovo leto je bilo neuobičajeno, s obzirom na količinu kiše i manjak sunčanih dana. To je značilo da građani nisu toliko koristili vodu za zalivanje svojih bašti i travnjaka, što je doprinelo smanjenju potrošnje vode u  letnjem periodu – kaže Radulović.

Direktor Radulović je takođe izneo planove za naredni period, ističući prioritete JKP „Vodovod i kanalizacija“ Pančevo. On je posebno naglasio zadovoljstvo zbog visokog procenta građana u Pančevu koji redovno izmiruju svoje račune za vodu.

– Ponosno mogu reći da 97 posto naših sugrađana plaća svoje račune na vreme. To nam omogućava da održimo stabilnost u radu i ulažemo u dalje unapređenje sistema. Hvala građanima Pančeva na njihovoj odgovornosti i saradnji – dodao je Radulović.

Direktor JKP „Vodovod i kanalizacija“ Pančevo naglasio je važnost očuvanja i modernizacije vodovodnog sistema kako bi se osiguralo stabilno snabdevanje vodom u svim uslovima. Takođe, istakao je zahvalnost prema građanima na odgovornom plaćanju računa, što omogućava dalji napredak u pružanju usluga vodosnabdevanja i kanalizacije u Pančevu.

ED PANČEVO: Danas bez struje Veliki Gaj i delovi Pančeva i Alibunara

(Pančevac/RTV Pančevo)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.