DŽUDO KLUB TAMIŠ ORGANIZOVAO JOŠ JEDAN VELIKI TURNIR Ugostili 650 džudista iz Srbije i inostranstva! Nakon borbi bilo je vremena i za druženje! FOTO

21:17

09.09.2023

Podeli vest:

Pančevac

Džudo klub „Tamiš”organizovao je drugi međunarodni „Trofej Tamiša” na kojem je učestvovalo 650 džudista od 9 do 15 godina.

Konkurencija je bila izuzetno jaka, jer su se za trofeje borili takmičari iz 9 država. Njih 200 iz inostranstva zajedno sa 450 dece iz svih naših klubova odmerili su snage, a nakon borbi bilo je vremena i za druženje i za sklapanje novih prijateljstava.

Pančevac

Upravo je to kao i najveću vrednost ovog turnira istakla Katarina Trajković , trener u džudo klubu Tamiš:
– Izuzetno sam zadovoljna štio je naš klub još jednom uspešno organizovao ovako jedan veoma jak turnir koji mogu slobodno reći je u ramgu sa državnim prvenstvom, a možda i jači. Lepo je što se deca ovde druže i što mogu da steknu i međunarodno iskustvo kroz borbe sa svojim vršnjacima iz brojnih zemalja, rekla je Katarina.

Od trenera iz Slovenije i Nemačke koji su doveli svoje ekipe na turnir istakli su da su veoma zadovoljni gostoprimstvom domaćina koji su im omogućili i da treniraju u Pančevu zajedno sa mladim džudistima Tamiša, što će njihovoj deci mnogo značiti.

Pančevac

Najuspešniji klub na ovogodišnjem „Trofeju Tamiša” bila je Crvena Zvezda sa 101 bodom i 18 osvojenih medalja. Džudo klub Tamiš zauzeo je drugo mesto sa 60 bodova i 11 medalja, dok je ODŽK Proleter iz Zrenjanina bio treći sa 48 bodova i 8 osvojenih medalja.

Pančevac

Trofeje je najuspešnijim takmičarima uručio Boris Rutović iz DŽK Trudbenik koji je kadetski evropski i svetski šampion.

(Pančevac/G.J.)

PANČEVAČKI DŽUDISTA OSVOJIO SREBRO U SKOPLJU! Rastko Anđelović još jednom opravdao titulu najboljeg juniora u Srbiji! FOTO

PANČEVAČKI DŽUDO KLUB PROGLAŠEN NAJBOLJOM EKIPOM U DOBOJU Osvojili i pehar za najbolju ekipu starijih poletaraca!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.