PANČEVAČKA ATLETIČARKA OSVOJILA ZLATO Ksenija Mrkela najbolja u trci na 800 metara na ekipnom prvenstvu Srbije u Sremskoj Mitrovici

14:21

19.09.2023

Podeli vest:

AK Dinamo Pančevo

Atletičarka Ksenija Mrkela, takmičarka AK Dinamo iz Pančeva, osvojila je zlatnu medalju u trci na 800 metara na ekipnom prvenstvu Srbije održanom u Sremskoj Mitrovici u organizaciji Srpskog atletskog saveza.

– Ksenija Mrkela je u konkurenciji svih najboljih atletičara Srbije pobedila na 800m i pokazala da je trenutno najperspektivnija atletičarka Pančeva, a i Srbije. Ksenija je prošle godine proglašena za najperspektivniju atletičarku Vojvodine, a samo delić je delio od istog priznanja i na nivou cele Srbije. Ove godine je nastavila istim putem pobedivši na Prvenstvu Srbije, Ekipnom prvenstvu Srbije a tek je očekuju najjače trke na kojim će probati i nadamo se uspeti da ostvari pobede i bude najbolja atletičarka Srbije u mlađim kategorijama. Raskošni talenat se ogleda i u tome što Ksenija Mrkela pobeđuje i dominira i u sprinterskim trkama pa je u većini disciplina među najboljim mladim atletičarima ne samo u Srbiji već i u Evropi. Ona je još uvek mlada i godine joj ne dozvoljavaju da nastupi za atletsku reprezentaciju Srbije na zvaničnim takmičenjima. Ali budite uvereni da će grad uskoro biti ponosan što Ksenija Mrkela potiče baš iz grada Pančeva i AK „Dinam,  kaže njen trener prof. Ljupčo Cvetkoski.

 

(Pančevac)

PANČEVKA SANJA MARIĆ PONOVO ZLATNA! U trci na 3000m ostvarila sigurnu pobedu na Svesrpskom atletskom Kupu u Kraljevu!

PANČEVAČKI AK DINAMO MEĐU 15 NAJBOLJIH KLUBOVA U SRBIJI Ostvarili uspeh na ekipnom prvenstvu Srbije za mlađe pionire!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.