MESEC SOLIDARNOSTI CRVENOG KRSTA PANČEVO Pomozite, donirajte i učestvujte u mnogobrojnim akcijama, evo kako!

18:16

26.09.2023

Podeli vest:

printscreen/RTV Pančevo

„Poklonimo ljubav ,pažnju i svoje vreme onima kojima je to potrebno “, slogan je pod kojom se organizuje mesec solidarnosti u organizaciji Crveni krst Pančevo , sa ciljem da se mobilišu pojedinci i zajednica da kroz različite oblike pomoći/donacije pomognu ugroženim licima i grupama.

Samim sloganom smo pozavali sugrađane da ukolko imaju volju pomognu, nešto doniraju ili svojim volontiranjem ili učestvovanjem u mnogobrojnim aktivnostima. Imamo prikupljanje garderobe, obuće odeće . Već smo deo prikupili i podelićemo ustanovama, školama i onima kojima je potrebno, rekla je Jasminaka Ristić.

Volonteri Crvenog krsta Pančevo biće uključeni u mnogobrojne akcije u okviru akcije Mesec solidarnosti. Od 13 do 15 dežuraće naši volonteri u prodavnicama Maksi i objaniće sugrađanima da mogu da se priključe akciji i kupe neke namirnice i za najugroženije i stave u korpu volontera. U okviru meseca solidarnosti biće organizova trka za bezbrižno detinjstvo, kao i Svetski dan hrane gde će se takođe prikupljati pomoć za sugrađane kojima je pomoć potrebna, a mi smo tu kao odgovorni pojedinci i društvo da im pomognemo da prebrode poteškoće.

(Pančevac)

CRVENI KRST PANČEVO ŠIRI KRUG POMOĆI Od sada kuvani obroci i za socijalno ugrožene u selima

NAUČITE OSNOVNE VEŠTINE PRUŽANJA PRVE POMOĆI: Crveni krst Pančevo organizuje javni čas 8. septembra u Gradskom parku

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.