HOROR! U ČAČANSKOJ ŠKOLI DEVOJČICA ULETELA S NOŽEM U DVORIŠTE Očevici tvrde da je došla da odbrani brata kog su vršnjaci ubacili u kantu

12:19

30.09.2023

Podeli vest:

Rina

Prava drama odigrala se u Osnovnoj školi „Tanasko Rajić“ u Čačku, kada je učenica 8. razreda ušla u školsko dvorište tokom popodnevne smene i dečaku, učeniku ove škole zapretila nožem. Prema rečima očevidaca, ona je na ovaj način želela da odbrani brata kog su vršnjaci na određeni način maltretirali.

– Ono što znamo jeste da su nekada ranije njenog brata dečaci ubacili u kantu. Ona je verovatno nakon tog događaja, ali i ko zna iz kojih drugih razloga došla u školu sa nožem. Ne opravdavam nikog, ali ono šta se sada dešava u našim školama je strašno. Upravo u „Tanasku“ imaju te neke viber grupe među učenicima, u kojima deca između sebe upućuju jezive pretnje, kaže za RINU otac jednog od učenika ove škole.

O ovom slučaju, obevešteni su svi nadležni organi a reagovala je i policija.

Direktor škole, Milorad Tešić, potvrdio je da se incident dogodio u petak popodne ali nije želeo da daje konkretnu izjavu vezano za ovaj slučaj.

Prema njegovim rečima, detaljnije informacije imaće početkom sedmice kada će imati priliku da porazgovaraju sa ostalim učenicima, očevicima događaja.

(Pančevac/Rina)

JEDINA SEOSKA ŠKOLA U SRBIJI KOJA JE ZABRANILA KORIŠĆENJE TELEFONA TOKOM NASTAVE: U Slatini stroga pravila i za đake, i za nastavnike

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.