ŽELEZNIČAR PRETRPEO I 4. PORAZ NA SVOM TERENU: Pančevci izgubili od Radničkog iz Kragujevca 2:0

22:28

01.10.2023

Podeli vest:

printscreen/Instagram/FK Železničar
U desetom kolu Super BET Mocart lige Železničar je izgubio u Pančevu od Radničkog iz Kragujevca sa 2-0 (1-0). U ovom derbiju začelja i do  ovog kola poslednjeplasirani Radnički stigao je do veoma važnih bodova iako nije pokazao mnogo toga na terenu. Već u 8. gosti su poveli. Kinedu je kao brzi voz prošao pored svojih čuvara i iskosa sa leve strane pogodio je suprotan ugao golmana Lukića koji je debitovao na ovom meču.
Železničar je najbliži izjednačenju bio u 44. minutu, ali nedostajalo je malo i sportske sreće. Đorđević je gađao gornji desni ugao gola Radničkog, ali lopta pogađa unutrašnji deo stative i odbija se u polje. U drugom poluvremenu nije se mnogo toga promenilo na terenu. Domaći fudbaleri bez mnogo agresivnosti, jalovim napadima pokušavali su da dođu do izjednačenja, ali gostijući igrači su odolevali svim napadima bez većih problema.
U 81. minutu oni su i svoj drugi šut ka golu domaćina krunisali golom. Bevis se oslobodio svog čuvara, ušao je u šesnaesterac i preciznim udarcem zatresao je mrežu na radost gostujućih navijača, dok domaćima ostaje da čekaju neku drugu priliku kako bi proslavili prvu superligašku pobedu u Pančevu.
Nakon ovog kola Železničar se nalazi na poslednjem mestu sa 4 boda, dok je Radnički sad pretposlednji sa 6 bodova.
(Pančevac/GJ)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.