MUP RASPISAO KONKURS ZA PRIJEM NOVIH VATROGASACA-SPASIOCA Konkurs otvoren do 10. novembra

21:12

03.11.2023

Podeli vest:

Printscreen

Momci i devojke koji imaju od 19 do 30 godina mogu se prijaviti na konkurs i postati novi članovi Vatrogasno-spasilačkog bataljona Pančevo.

„Svi zainteresovani kandidati moraju ispunjavati određene uslove kako bi prošli papirološku proveru, a najbitnije stavke su da je kandidat državljanin Republike Srbije, da je prijavljen više od godinu dana na lokaciji jedinice za koju konkuriše, kao i da nema krivični dosije“, istakao je Boro Majkić, komandir vatrogasno-spasilačkog bataljona Pančevo.

Iako se kandidati najviše spremaju za fizički test, činjenica je da najveći broj kandidata otpadne na psihološkom delu provere, istakoo je Majkić.

Kako izgleda psihološka provera nije mogao da nam otkrije, ali je sa nama rado podelio šta to očekuje kandidate kada je reč o testu fizičke spremnosti.

„Svi smo u jednom trenutku svog života maštali da postanemo vatrogasci, a ovo je idealna prilika za sve one koji imaju od 19. do 30. godina da taj san možda i ostvare“, rekao je Majkić a zatim još jednom pozvao sve da se prijave i postanu deo vatrogasno-spasilačke porodice.

Svi zainteresovani kandidati svoje prijave za mesto vatrogasca–spasioca mogu podneti u svojim lokalnim policijskim upravima do 10.novembra.

Prijave su već uveliko počele, a broj mesta je ograničen.

(Pančevac/RTV Pančevo)

ANGELINA TOPIĆ U FINALNOM IZBORU ZA NAJBOLJU MLADU ATLETIČARKU PLANETE Jedina Evropljanka među tri finalistkinje

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.