MAJU VOLK VERENIK IZBACIO IZ KUĆE Sve njene stvari spakovao u kese za PSEĆU HRANU!

12:27

10.02.2024

Podeli vest:

Printscreen/Instagram: majazmaja59

Maju Volk verenik izbacio iz kuće, a njene stvari spakovao je u kese za pseću hranu.

Uprkos tome što gazi 7. deceniju, izgleda daleko mlađe, a tako se i oseća. Poznato je da je Maja do pre nekoliko godina uživala i u ljubavi sa jednim Grkom, a ljubavna priča nema srećan kraj.

Naime, veza sa Grkom Nikosom Gusgunisom privukla je veliku pažnju, par je bio na korak do venčanja, a onda se desio šok obrt kojem se niko nije nadao, pa čak ni Maja.

Umesto da jadikuje nad sudbinom kao što bi mnogi uradili, Maja je sa osmehom na licu govorila za „Story“ o svemu što joj se desilo u Grčkoj.

– To je bilo konačno stavljanje tačke na jedan period ljubavi. Na kraju je sve i u emotivnom smislu dobro ispalo, jer on nije želeo ni da me vidi, tako da sam čekajući na prijatnom vetriću u dvorištu crkve pedeset metara od njegove kuće bila pošteđena izliva negativnih otrovnih osećanja. S druge strane, moj Mihailo mu je sve rekao na lep način, nije mu dozvolio da vređa i „poklopio“ ga je argumentima. Najvažnije je da se veliki blender vratio kući – objasnila je Maja za Story.

Iako je imala podršku sina Mihaila, teško je podnela poniženja koja su je sačekala u glavnom gradu Grčke. Mada je svesna da sve što njen bivši verenik radi nije u skladu sa ponašanjem mentalno zdrave osobe, jer kako i sama kaže na njega je period izolacije i pandemije korona virusa loše uticao. Ispred ulaznih vrata ostavio je sve njene stvari spakovane u kese za đubre koje je Mihailo pokupio dok ga je ona čekala u blizini Nikosove kuće.

Maja Volk sa bivšim verenikom Nikosom GusgunisomPrintscreen/Instagram: majazmaja59

– Mislim da su korona i naša razdvojenost bile okidač za paranoju koja je već bila prisutna. Počelo je sa strahom od krađa, strahom od Cigana, strahom od požara, a sada je sve to dobilo neslućene dimenzije.

– Znam da on za sve koristi velike kese pseće hrane, i u 13 kesa je pokušao da spakuje sve – od fotografija, garderobe, do blendera i dehidratora. Hvala mu što mi je uštedeo i nerve i vreme da ja to sama uradim… NJegovi motivi su neobjašnjivi sa stanovišta zrele mentalno zdrave osobe, ali trebalo je da pretpostavim da je ovo moguće kod čoveka koji nema ni jednu jedinu ni uspomenu niti lepu reč za bilo koju žensku osobu s kojom je imao dužu vezu ili brak. Sećam se da, kad sam jednom pokušala o tome da razgovaram s njim, da sam pomislila : „Bože, ovo i mene čeka – sve najgore kad se završi.“I tako je i bilo. Za njega sam ja sinonim za najveće zlo i umislio je da sam sve vreme tajno kovala plan da dovučem svoju porodicu kod njega i sve mu uzmem. Nažalost, kada takve fiks ideje uzmu maha, tu razum, argumenti, dokazi ništa ne mogu da promene – objasnila je Maja.

Na pitanje šta oseća prema Nikosu posle svega, u svom stilu je odgovorila:

– Osećam samo beskrajno sažaljenje i tugu prema čoveku kome nisam mogla da pomognem. Po ko zna koji put se obistinila izreka da nema neizlečivih bolesti, samo neizlečivih ljudi – zaključila je.

 

(Pančevac/nPortal)

JOŠ JEDAN SRPSKI HIT NA SANREMU Zbog Ibrahimovića orkestar svirao pesmu Lepe Brene!

Španija UKRALA PESMU Nede Ukraden?! GORE MREŽE zbog Evrovizije, POSLUŠAJTE pa procenite sami

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.