Identifikovane ubice Stefana Savića (23) Ovo je uznemirujući snimak zverskog ubistva

13:32

26.02.2024

Podeli vest:

Printskrin/Instagram/MMA_Institut

Osumnjičeni za ubistvo Stefana Savića (23), poznatog MMA borca, identifikovani su i u toku je njihovo lociranje, nezvanično se saznaje.

Prema nezvaničnim saznanjima, inspektori kriminalističke policije koji rade na slučaju ubistva Stefana Savića (23), poznatog MMA borca, identifikovali su osumnjičene za taj zločin.

Navodno, osumnjičeni muškarci su već bili u određenoj vrsti sukoba sa ubijenim Stefanom Savićem.

– Stefan se poznavao sa tim momcima i navodno su imali već problem. Oko čega su se zakačili tek treba da se utvrdi – navodi izvor iz istrage.

Navodno, nesrećni mladić je u poslednje vreme izbegavao osumnjičene, a to su potvrdili i njegovi prijatelji.

– Da je znao da će te noći u klubu biti momci sa kojima je bio u sukobu, nikada ne bi došao u taj lokal – rekao je jedan od njih.

 

Podsetimo, Stefan Savić (23), MMA reprezentativac Srbije, ubijen je preksinoć na Dorćolu, u centru Beograda, nakon svađe u jednom poznatom klubu u tom kraju.

Dvojica napadača pojurila su Stefana, naoružani noževima, a kad su ga sustigli na uglu ulica Dobračine i Dunavske, jedan od njih mu je zabio sečivo ispod pazuha, nakon čega su pobegli. Savić je ubrzo iskrvario, a policija je krenula u potragu za osumnjičenima.

U međuvremenu na Dorćolu, na mestu ubistva poznatog MMA borca Stefana Savića (23) jutros se okupilo oko 200 ljudi, njegovih prijatelja, kako bi mu odali počast.

Stefanovi prijatelji doneli su i njegovu sliku, kao i boksersku rukavicu.

– Bio je med i mleko. Dobar, pošten i srčan. Ne mogu da verujem da mu se ovako nešto dogodilo – rekao je jedan od okupljenih.

Takođe, S. M. (32) koji je teško povređen u noći između subote i nedelje, kako se saznaje, pokušao je pre nego što je napadnut i izboden nožem da pomogne ubijenom reprezentativcu Srbije u MMA Stefanu Saviću (23).

(Informer)

2 SREBRA, 4 BRONZE Džudisti Tamiša bogatiji za 6 medalja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.