FILIP OBUKAO MANTIJU I NAŠAO MIR U VERI! Srpski PEVAČ poslao jaku PORUKU iz crkve u Crnoj Gori!

16:40

31.03.2024

Podeli vest:

Promo

Pevač Filip Mitrović poslednjih nekoliko godina povukao se u medijsku ilegalu, pa su se mnogi pitali gde je nestao.

Ipak, on je rešio da se maksimalno posveti pripremi svog novog albuma, a paralelno sa tim nastupao je po nekoliko puta nedeljno u klubovima i na privatnim slavljima.

Filip je imao veliku želju da snimi kvalitetne pesme, te da ne prati muzičke trendove po svaku cenu već da uradi album po sopstvenim standardima. Tako je i bilo!

Mitrović je objavio prvu numeru sa albuma koji će uskoro izaći, a u pitanju je emotivna balada „Ožiljci“ koja je nakon manje od 24 sata izazvala pozitivne reakcije ljubitelja kvalitetne muzike i već se uveliko zavrtela na radio stanicama.

Nesvakidašnji spot snimljen je na dve lokacije u Crnoj Gori, a zanimljiva je činjenica da je jedan deo ekranizacije urađen ispred jedne od crkava koje se nalaze u mestu Gornji Stoliv.

Za potrebe snimanja, Filip je nosio mantiju, a poznati crnogorski majstor u bodi-artu Petar Raičević na licu mu je iscrtao ispis po uzoru na biblijska slova.

Tekst numere „Ožiljci“ kod mnogih ljubitelja kvalitetne muzike probudio je neke stare rane i uspomene, dok je one druge vratio u neka srećnija vremena.

Mitrović nam je otkrio da je ovu numeru posvetio svojim roditeljima, prvenstveno mami koja je simbol ljubavi i mira.

– Radujem se što nakon kratke pauze donosim novu muziku i novog sebe. Pesma “Ožiljci” je prvi singl sa predstojećeg, drugog, studijskog albuma koji nosi naziv 33, koji ću objaviti u narednih godinu dana. Inspiraciju za novi zvuk sam, čini mi se, sakupljao čitav svoj život, dok sam hrabrost da novog sebe pokažem vama pronašao u zadnjih godinu dana – oslobođen svih okova i stega.“Ožiljci” su više od stihova i video zapisa. Ova pesma je tu da nas podseti da smo na kraju dana svi božja kreacija i da ožiljke ponosno nosimo kao žig prošlosti – rekao je Filip koji nove pesme planira ekranizuje u zemljama bivše Jugoslavije i predstavi ih publici.

(Pančevac/K1info)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.