SA JEDNOG MESTA U CEO SVET: Poznata preliminarna lista letova sa aerodroma u Podgorici, od Nemačke i Austrije, do Turske i Engleske

14:28

01.04.2024

Podeli vest:

RINA

PODGORICA – Tokom predstojeće letnje sezone koja u avijaciji počinje 31. marta i traje do kraja oktobra, Aerodrom Podgorica biće povezan sa više od 40 destinacija, a Aerodrom Tivat sa njih oko 40. Aerodromi Crne Gore tim povodom objavljuju preliminarni red letenja koji je ažuriran zaključno sa 26. martom i, shodno tome, podložan promenama. Realizacija zavisi direktno od avio-kompanija.

Prema najavama, nove rute u Podgorici biće Minhen, Radom, Košice, Pardubice i Ostrava dok su nove destinacije u Tivtu Bristol, Birmingem i Izmir. Kada je reč o statusu letova niskobudžetnih kompanija Wizz Air i Ryanair, informišemo javnost da Wizz Air u Podgoricu vraća linije za London Getvik, Beč, Varšavu i Katovice, a nastavlja da leti za Milano, Dortmund, Memingen i Budimpeštu – potvrdili su za RINU u Aerodromima Crne Gore.

Rajaner, prema preliminarnim najavama, od početka aprila u Podgoricu vraća linije za Brisel, Mančester, Zagreb i Vroclav. Uz to, Rajanaer nastavlja da saobraća za Berlin, London Stansted, Gdanjsk i Krakov.
Podgoricu će sa Rimom nastaviti da povezuje nacionalna avio kompanija, Air Montenegro.

Podsećamo da je Pegasus Airlines u februaru otvorio linije Podgorica-Ankara i Podgorica-Izmir.

(Pančevac/RINA)

ČEKAMO DA SE UTVRDI KO JE NA SNIMKU: Ambasador Srbije u Beču o potrazi za devojčicom koja je podseća na Danku Ilić

ONI SU BUDUĆNOST SRBIJE: Mladi inovatori iz Čačka oduševili Moskvu, evo šta su napravili

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.