SRPSKA PROFESORKA NAJBOLJA NA SVETU: Ivani Milošević uručena nagrada u Americi

12:07

11.04.2024

Podeli vest:

printscreen/Matematička gimnazija

Profesorka engleskog u Matematičkoj gimnaziji Ivana Milošević, koja je u Tampi na Floridi izabrana za najbolju nastavnicu lidera u svetu, tu prestižnu nagradu u konkurenciji od 5.000 kolega, dobila je zbog uticaja na đake i kolege, a na predlog Ambasade SAD.

„Ocenjivao se celokupni rad, gledala se nastava u učionici i van nje kao i projekti“, rekla je za Tanjug Milošević, koja je jedini dobitnik tog prestižnog priznanja iz Srbije, ali i jedina koja je iz naše zemlje bila nominovana.

Miloševićeva kaže da je za nju nagrada, koja joj je uručena na godišnjoj Međunarodnoj konferenciji nastavnika engleskog jezika – TESOL International, veliko iznenađenje, iako se uvek zalagala da napravi korak više i proširi i produbi znanja svojih učenika.

Za najuspešniju nastavnicu među najuspešnijim nastavnicima iz celog sveta predložila ju je ambasada SAD u Beogradu, a svaka ambasada SAD u svetu na osnovu rezultata nominuje nastavnika iz zemlje u kojoj se nalazi.

(Pančevac/Tanjug/RTV)

Univerzitet odbrane u Beogradu i NIS potpisali MEMORANDUM O SARADNJI u oblasti obrazovanja, istraživanja i transfera znanja

ZNANJE, RAD I REZULTATE NIKO NE MOŽE DA VAM ODUZME Vučić poslao snažnu poruku: Čeka nas veliki trud, ali i veliki rezultati

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.