OK Odbojka 013: Podiže granicu uspeha

Trenutno smo šesti na tabeli i to je za nas ogroman uspeh s obzirom da smo jedina ekipa i jedini klub u drugoj republičkoj ligi koja se oslanja isključivo na svoj kadar“ rekao je trener Vladimir Jovančić .

11:36

14.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/TV Pančevo

Jedan od sportskih kolektiva u Pančevu koji se odavno posvetio radu sa mlađim kategorijama i koji iz godine u godinu napreduje, svakako je i odbojkaški klub„Odbojka 013“. U svakoj sezoni ovaj klub podiže granicu uspeha, a ta tradicija nastavljena je i ove godine.

OK „Odbojka 013“ iz Pančeva osnovan je 2011. godine, a danas se takmiči u drugoj republičkoj ligi. Trener Vladimir Jovančić, trener odbojkaškog kluba „Odbojka 013“, ističe da je veoma zadovoljan tekućom sezonom, koja se polako bliži kraju.

„ Trenutno smo šesti na tabeli i to je za nas ogroman uspeh s obzirom da smo jedina ekipa i jedini klub u drugoj republičkoj ligi koja se oslanja isključivo na svoj kadar“ rekao je trener Vladimir Jovančić  za RTV Pančevo i naglasio da je interesovanje za ovaj sport među mlađom ženskom populacijom veliko.

„Ženska odbojka je trenutno najpopularniji sport za devojčice, i mi kuburimo sa terminima jer su nam sve škole pretrpane, veliko je interesovanje stvarno“, rekao je Vladimir Jovančić, trener OK „Odbojka 013“.

Kapiten Maša Rikanović odbojkom se bavi već 9 godina.

„Probala sam razne sportove pored odbojke, ali odbojka me je najviše privukla i najviše mi se dopala, i tako je već 9 godina unazad. Nastaviću da se bavim odbojkom, da se trudim i da radim na sebi, i da napredujem što je više moguće“ rekla je Maša Rikanović. 

Uzeći u obzir koliko interesovanje vlada za žensku odbojku, igra preko mreže u Pančevu bez svake sumnje ima lepu budućnost.

(Pančevac/RTV Pančevo)
DŽUDO TURNIR U BEOGRADU Treće zlato za Radana Čigoju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.