DOM ZDRAVLJA PANČEVO: Nova stomatološka stolica za Dečje odeljenje

15:41

15.04.2024

Podeli vest:

Printscreen/RTV Pančevo

Nova stomatološka stolica koja je nedavno stigla u Dom zdravlja postavljena je na stomatološkom Dečjem odeljenju. Direktorka Doma zdravlja dr Zorica Sokić istakla da je cilj da se deci pruži najkvalitetnija zdravstvena usluga.

Stomatološko Dečje odeljenje je oslikano, uređeno, unforme u raznim bojama, a sve u cilju da deca kada dolaze kod dečjeg stomatologa nemaju strah od zubara. Stigla je i nova roze stomatološka stolica, kako bi mališani dobili najkvalitetniju uslugu, rekla je za RTV Pančevo dr Zorica Sokić, direktorka Doma zdravlja.

Pre nekoliko meseci stigle su i neophodne helio lampe koje nisu dugo menjane, a sada i stomataloška stolica koja je mogla da bude na odeljenju za odrasle, ali je prednost data najmlađima kako bi od malena stekli navike da posećuju stomatologa.

Dobili smo kvalitetnu modernu stolicu, a mi smo odlučili da postavimo na odeljenju za Zdravstvenu zaštitu dece.

Veoma je važno da roditelji dovode decu kod stomatologa kako bi razbili strah i predrasude i popravljali zube još dok su mlečni .Stomatolozi sa ovog odeljenja napominju da decu treba dovesti da vide i upoznaju se kako izgleda stomatološka stolica, a po izlasku dobiće i stiker, sve u cilju da se razviju pravilne navike o održavanju zuba.

(Pančevac/RTV Pančevo)

IDVOR Renovirana ambulanta, imaće i stomatologa, a otvorena je i apoteka

ZA ZDRAV I LEP OSMEH SVAKOG GRAĐANINA Uskoro besplatne stomatološke usluge u domovima zdravlja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre postavljanja komentara, molimo pročitajte i složite se sa uslovima korišćenja


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.